Hoe kan ik geld sturen?

Hoe kan ik geld sturen?

Betaal met uw creditcard of betaalpas3,of via een bankoverschrijving….Hoe maakt u online geld over?

  1. Voer de transactiegegevens in. Selecteer het land van de ontvanger, voer het bedrag in dat u wilt verzenden en de methode van levering.
  2. Voer de gegevens van de ontvanger in.
  3. Voltooien door te betalen.

Hoeveel geld kan ik verzenden via Western Union?

Je kunt bij Western Union vanuit Nederland online tot maximaal €5000 euro in één keer verzenden. Het maakt niet uit naar welk land je geld overmaakt of op welke manier je dat doet. Het maakt ook niet uit hoe het geld wordt opgenomen. Je kunt niet direct €5000 overmaken als je Western Union gebruikt.

Hoe lang blijft geld beschikbaar bij Western Union?

Normaal gesproken wordt geld binnen 1 tot 2 werkdagen naar de bankrekening van de ontvanger overgemaakt. Geld kan op dezelfde dag of binnen maximaal 3 werkdagen worden gestort, afhankelijk van wanneer en waar vandaan het wordt verzonden.

Wat kost geld overmaken via Western Union?

Tot een bedrag van 500 euro kun je via de bank gemakkelijk geld versturen naar een internationale bankrekening. Het basisbedrag oftewel onkosten voor de handeling zijn standaard 5 euro. In vergelijking bij een reguliere bank bedraagt het normaal 10 euro. Daarnaast wordt er 2% per bedrag in rekening gebracht.

Hoe kan ik geld sturen naar Turkije?

De beste manieren om geld te sturen naar Turkije

  1. Debitcard. Het betalen van een overschrijving met een debitcard is eenvoudig en snel.
  2. Creditcard. Het betalen van je overschrijving met een creditcard is eenvoudig en snel.
  3. Bankoverschrijving.
  4. SOFORT.
  5. Trustly.

Hoe werkt Western Union geld sturen?

U moet het formulier ‘Geld verzenden’ invullen en het agentschap het te verzenden bedrag plus administratiekosten contant betalen. Bij sommige agentschappen kunt u ook met een betaalpas of creditcard betalen. U kunt bij het agentschap navragen of deze optie beschikbaar is.

Hoe kan ik geld overmaken naar Marokko?

Er zijn drie manieren om geld naar Marokko te sturen. U kunt rechtstreeks van uw bankrekening overboeken naar de rekening van de ontvanger , een online geldtransfer provider gebruiken of persoonlijk overboeken bij een agentschap.

Kan ik geld overmaken naar buitenland?

Met een Eurobetaling of Wereldbetaling doe je een overboeking in euro’s of vreemde valuta naar het buitenland. Met een Wereldbetaling boek je een bedrag over in vreemde valuta (dus niet in euro’s) naar een SEPA-land, of boek je een bedrag in euro’s of vreemde valuta over naar een land dat geen SEPA-land is.

Is Western Union te vertrouwen?

Hoe veilig is mijn transactie? Western Union maakt gebruik van de nieuwste technologie om een gemakkelijke en betrouwbare online geldtransactie te garanderen. We hebben onze beveiligingsnormen verbeterd om u te beschermen tegen fraude wanneer u online betaalt met een creditcard of betaalkaart.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven