Wie koopt oude kleding op?

Wie koopt oude kleding op?

Online platforms je oude kleding te verkopen

  • Marktplaats. – goed doorzoekbaar.
  • Vinted. – specifiek voor kleding.
  • The Next Closet (designerkleding + eerlijke merken) – alleen voor specifieke merken.
  • Instagram (maak eventueel een extra account aan voor de geïnteresseerden)
  • Facebookgroepen (eventueel gespecialiseerd of lokaal)

Waar kan ik 2e hands kleding verkopen?

Doe kan bij ons: Leger des Heils ReShare. Wij zamelen tweedehands, of gebruikte, kleding, schoenen en textiel in waarmee we mensen en milieu kunnen helpen. Dus als jij jouw kledingkast opruimt, doneer dan jouw kleding aan Leger des Heils ReShare bij een van onze kleding- en textielcontainers.

Waar staan kledingcontainers Tilburg?

In Tilburg staan er kledingcontainers van verschillende organisaties. Bij Decathlon Tilburg vind je bijvoorbeeld een exemplaar van Sympany. Dit ingezamelde textiel gaat naar één van hun sorteercentra in Nederland, waar het van restafval wordt ontdaan.

Waar kan ik mijn oude kleding brengen?

In de meeste gemeenten staan textielcontainers waar je kleding, schoenen en huishoudtextiel kunt inleveren. Als die er niet zijn, kun je het naar de milieustraat brengen. Je kunt deze spullen ook naar de kringloopwinkel brengen.

Wat te doen met 2e hands kleding?

Je kunt de kleding die je niet meer draagt ook naar het Leger des Heils brengen. Ze verkopen hun kleding in hun ReShare winkels en de opbrengst gaat naar hun werkzaamheden. Zo steun je dus een goed doel met je oude kleding!

Wat doet Leger des Heils met kleding?

Wat gebeurt er met de ingezamelde kleding en textiel van Leger des Heils ReShare? Alle ingezamelde kleding en textiel wordt verwerkt op een van onze sorteerlocaties. Een deel van het textiel wordt gesorteerd en gaat o.a. naar onze eigen tweedehands – en vintage kledingwinkels: de ReShare Stores.

Waar kan ik oud textiel inleveren?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven