Kan een minderjarige zich inschrijven bij de KVK?

Kan een minderjarige zich inschrijven bij de KVK?

Die kunt u aanvragen als u 16 of 17 jaar oud bent. Ook als minderjarige moet u uw bedrijf inschrijven bij KVK en belasting betalen.

Hoe oud moet je zijn om je in te schrijven bij de KVK?

Er is geen minimale leeftijdsgrens. Iedereen mag een bedrijf beginnen. In het Burgerlijk Wetboek staat wel dat minderjarigen alleen rechtshandelingen mogen verrichten als er toestemming is van hun wettelijke vertegenwoordigers.

Wat doet een jonge ondernemer?

Wat doet stichting Jong Ondernemen? Jongeren ondernemender maken en hen helpen bij het ontdekken van hun talenten, dat is het doel van stichting Jong Ondernemen. Om dit doel te bereiken, maken we ondernemerschapsprogramma’s voor het onderwijs, van basisschool tot en met het hbo.

Hoe oud moet je zijn voor ZZP?

Ondernemer worden als je nog geen 18 bent In Nederland mag je als minderjarige in principe alleen een bedrijf starten met toestemming van jouw vertegenwoordigers: je ouders of voogd. Een minderjarige wordt namelijk als ‘handelingsonbekwaam’ gezien volgens de wet.

Hoe oud moet je zijn voor BTW nummer?

Er is geen minimumleeftijd om te starten met je eigen zaak. Wel heb je toestemming van je ouders of voogd nodig om te mogen handelen.

Hoe start je als jonge ondernemer?

Er is geen minimumleeftijd om te starten met je eigen zaak. Wel heb je toestemming van je ouders of voogd nodig om te mogen handelen. Denk aan het bestellen van spullen voor je bedrijf, een shop openen op bol.com of het afsluiten van een contract met een betaaldienst.

Is ondernemen iets voor mij?

Doe de ondernemerstest op Kvk.nl en ontdek hoe sterk je bent in ondernemen; Vul de ondernemerstest op 123test.nl in. Op qredits.nl test je eenvoudig wat voor ondernemer je bent. Qredits is een commercieel bedrijf dat leningen verstrekt, maar hun ondernemerstest is gratis en uitgebreid.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven