Hoe Flash inschakelen Chrome?

Hoe Flash inschakelen Chrome?

Kies in de menubalk bovenaan Gereedschappen > Invoegtoepassingen. 3. In de lijst met invoegtoepassingen zoekt u Shockwave Flash op (een andere naam voor Flash Player) en controleert u de status rechts van de naam van de invoegtoepassing.

Waarom geen Flash gebruiken?

Sinds 12 januari worden alle Flash-bestanden op websites geblokkeerd. Adobe heeft definitief de stekker uit Flash getrokken. Dat gebeurde na een jarenlange geschiedenis van beveiligingslekken en programmafouten. Bovendien was Flash sterk verouderd en al jaren geleden opgevolgd door nieuwe technieken, zoals html5.

Wat zijn Flash instellingen?

Met Flash Player Settings Manager kunt u algemene privacy-instellingen, opslaginstellingen en beveiligingsinstellingen beheren met behulp van de volgende deelvensters: Gebruik het deelvenster Algemene meldingsinstellingen om op te geven of en hoe vaak er op nieuwe versies van Flash Player moet worden gecontroleerd.

Hoe kun je Flash inschakelen in Chrome?

In Chrome wordt Flash-content standaard niet afgespeeld: je moet het op een website aanzetten, ook als je beschikt over de meest recente Flash Player plugin. Soms is er hiervoor geen aanklikbare optie op de pagina aanwezig. Dan kun je Flash inschakelen via de Chrome browser. Klik op het hangslot of info in de adresbalk. Kies bij Flash > Toestaan.

Hoe snel inschakelen van de Flash Player?

Snel inschakelen van de Flash Player: Klik op het hangslot of info in de adresbalk. Kies bij Flash > Toestaan. Klik op Opnieuw laden.

Waar kun je Flash inschakelen?

Soms is er hiervoor geen aanklikbare optie op de pagina aanwezig. Dan kun je Flash inschakelen via de Chrome browser. Snel inschakelen van de Flash Player: Klik op het hangslot of info in de adresbalk. Kies bij Flash > Toestaan.

Hoe reageert Google Chrome niet?

Google Chrome reageert niet: problemen oplossen Wanneer Chrome crasht of bevriest, probeert u eerst het volledig opnieuw op te starten. Ga hiervoor naar Menu> Afsluiten of druk op Ctrl + Shift + Q. Open Chrome opnieuw en kijk of het probleem verbetert.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven