Wat is het lettertype van Harry Potter?

Wat is het lettertype van Harry Potter?

”Het lettertype dat wordt gebruikt in de hardcoveruitgaven van de Harry Potter boeken is Adobe Garamond, een moderne uitgave van Garamond.

Welk lettertype is gebruikt?

maar weet je niet hoe het heet: de website WhatTheFont onthult je de naam van het lettertype. Je uploadt een afbeelding (lees wel even de aanwijzingen) en WhatTheFont vertelt je meteen welk font (= lettertype) gebruikt is. Wordt het gewenste font niet gevonden, dan reikt WhatTheFont alternatieven aan.

Welk lettertype is dit in Word?

In Word is standaard het lettertype Calibri ingesteld.

Wat is het lettertype van PDF?

Fonts herkennen in digitale documenten Als je een ontwerp in zijn digitale vorm hebt, zal je software je vaak op weg helpen een font te identificeren. In een PDF bijvoorbeeld kan je via de Eigenschappen van het document vaak zien welke lettertypes gebruikt werden. In een PDF is het makkelijk een font te herkennen.

Hoe kun je het lettertype achterhalen?

Zo kun je een lettertype zoeken en herkennen:

  1. Bezoek de webapp onder www.myfonts.com/WhatTheFont/
  2. Neem een screenshot van het lettertype dat je zoeken wilt met de font recognizer. Zoek je een gratis tool voor het maken van screenshots? Die vind je in het Microsoft Knipprogramma van Windows.

Wat zijn de boeken van Harry Potter?

Harry Potter is een zevendelige fantasyserie geschreven door de Britse schrijfster J.K. Rowling. De boeken volgen chronologisch de puberteit en de adolescentie van leerling-tovenaar Harry Potter en zijn beste vrienden Ronald Wemel en Hermelien Griffel, met wie hij samen studeert aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

Wanneer was Harry Potter geboren?

Harry James Potter (31 juli 1980) was een halfbloed tovenaar en wellicht een van de bekendste tovenaars aller tijden. Hij was de enige zoon van James en Lily Potter. Hij is de enige overlevende van de Vloek des Doods die Heer Voldemort op hem uitsprak, waardoor hij een litteken kreeg.

Wat is Harry Potter en de Steen der wijzen?

Harry Potter en de Steen der Wijzen (film), de eerste film van de filmreeks. Harry Potter en de Geheime Kamer (film), de tweede film van de filmreeks. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (film), de derde film van de filmreeks. Harry Potter en de Vuurbeker (film), de vierde film van de filmreeks.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven