Hoe duur is een Disneyland abonnement?

Hoe duur is een Disneyland abonnement?

De magic Flex Jaarpas is iets duurder dan de Discovery jaarkaart maar biedt veel meer voordelen. Voor €15 per maand (+ een aanbetaling van €55) of €219 per jaar heb je 300 dagen toegang tot Disneyland Paris. Dat is bijna het dubbele van de Discovery kaart! Alleen op hele drukke dagen is je pas geblokkeerd.

Wat zijn privilege tickets?

Privilege tickets zijn tickets dat Jaarpashouders kunnen kopen voor hun vrienden of familie die op dezelfde dag Disneyland Paris bezoeken. Deze tickets zijn een stuk goedkoper dan de gewone parktickets.

Wat zijn privilege tickets Disneyland?

Privilege tickets Hierdoor krijgen je vrienden en familie korting, als ze op dezelfde dag als jezelf, de Disney-parken bezoeken. Ze zijn goedkoper als de standaard tickets aan de kassa. Voor houders van een Magic Plus jaarpas: €42 in het laagseizoen.

Hoe lang is mijn Disney jaarpas geldig?

VERLENGEN DISNEY JAARKAART Het verlengen van de jaarkaart is mogelijk vanaf 2 maanden voor de vervaldatum. Bij het verlengen van de jaarkaart krijgt u tevens 4 maanden extra geldigheid. In plaats van 12 maanden is de jaarkaart dan 16 maanden geldig.

Hoe privilege tickets Disneyland Paris reserveren?

Privilegetickets dienen vooraf online gereserveerd te worden, dit kan via het speciale online platform. De betaling en het afhalen van de tickets is mogelijk bij de loketten van het Walt Disney Studios Park. Op block-outdagen is het niet mogelijk om privilegetickets te gebruiken.

Hoe verleng je je Disney plus?

Als je je abonnement opzegt, kun je niet verlengen tegen je huidige prijs. Je ontvangt ten minste 30 dagen voordat de wijziging van kracht wordt een e-mail met informatie over een eventuele prijswijziging. Zorg ervoor dat je je e-mailadres up-to-date houdt bij je Accountinstellingen.

Hoe reserveren Disneyland Parijs?

We raden je ten zeerste aan om een reservering te maken op ons online reserveringsplatform naar register.disneylandparis.com om ervoor te zorgen dat je toegang krijgt tot de Disney Parken op de datum van jouw keuze (afhankelijk van beschikbaarheid).

Wat kost een jaarabonnement Disneyland Parijs?

Jaarkaarten vanaf €179 – Disneyland Parijs – DiscoverTheMagic.nl.

Hoe Disney plus opzeggen?

Mijn Disney+-abonnement opzeggen

  1. Log in op je Disney+-account op een computer of via een mobiele browser.
  2. Selecteer je Profiel.
  3. Selecteer Account.
  4. Selecteer onder Abonnement je Disney+-abonnement.
  5. Selecteer Abonnement opzeggen.
  6. Je krijgt de vraag of je de reden voor je opzegging wilt delen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven