Wat maakt iemand een goede secretaresse?

Wat maakt iemand een goede secretaresse?

De eigenschappen van een goede secretaresse

  • ICT- skills.
  • Slim en efficiënt werken.
  • Focus op zelfontwikkeling.
  • Een goede teamspeler.
  • Rust en overzicht creëren.
  • Keuzes maken en beslissingen nemen.

Wat zijn vaardigheden van een secretaresse?

Vaardigheden op je secretaresse curriculum vitae Naast plannen, organiseren en tekstverwerken, moet je ICT-vaardig zijn. Je moet specifieke software kennen en er mee kunnen werken. Efficiënt en effectief werken is een andere vaardigheid die past bij het werk als directieassistent.

Welk niveau heb je nodig voor secretaresse?

Een Secretaresse heeft over het algemeen een particuliere opleiding tot Secretaresse nodig of een diploma op MBO niveau.

Wat is de functie van een secretaresse?

Een secretaresse (mannelijk: secretariaatsmedewerker) is iemand die zich bezighoudt met secretariële werkzaamheden op een kantoor of praktijk. Een directiesecretaresse ondersteunt specifiek de directie van een organisatie.

Wat is management support?

Management support is een breed vakgebied. Je bent een duizendpoot. Je ondersteunt bij administratieve werkzaamheden. Je maakt afspraken, organiseert en notuleert vergaderingen.

Welk niveau is Schoevers directiesecretaresse?

Bij Schoevers vind je een secretaresseopleiding op jouw niveau. Op zoek naar een MBO-programma? Bij Schoevers kies je uit een uitgebreid aanbod aan secretaresseopleidingen op MBO-niveau.

Wat betekent secretarieel?

Een secretaresse is een persoon die vaak als werknemer het secretariaatswerk opneemt voor meestal een functionaris of een instantie in een ondersteunende rol. Secretaressen hebben vaak op hun beurt collega’s die hen kunnen helpen met eenvoudiger taken, dit zijn de administratief of secretarieel medewerkers.

Is Schoevers mbo of hbo?

Bij Schoevers kies je uit een uitgebreid aanbod aan secretaresseopleidingen op MBO-niveau. Volg bijvoorbeeld de opleiding Secretaresse (een jaar of twee jaar) of de MBO Vakopleiding Managementassistent. Tegenwoordig zijn er ook veel meer secretaressefuncties op HBO-niveau.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven