Wat doet steroids?

Wat doet steroids?

Anabole steroïden zijn hormonen die de opbouw van de spieren bevorderen. Ze zijn afgeleid van het mannelijk geslachtshormoon testosteron. Ze worden veel gebruikt om sportprestaties te verbeteren, vooral bij gewichtheffen, bodybuilding, discuswerpen e.d. Ze worden beschouwd als doping, en zijn daarom verboden.

Wat doet Stromba met je?

De injecteerbare vorm is algemeen bekend als Winstrol Depot. Deze steroïde doet het ook behoorlijk goed bij het verhogen van het aantal rode bloedcellen in uw lichaam, wat leidt tot een grotere oxygenatie. Een ander pluspunt van deze steroïde is dat het als vrij mild wordt beschouwd als het gaat om bijwerkingen.

Wat zou voor vrouwen een reden kunnen zijn om anabolen te gebruiken?

Tevens kan het gebruik van anabolen bij vrouwen leiden tot menstruatiestoornissen en een toename in agressie en seksuele aandrang. In extreme gevallen kan het gebruik van anabolen bij vrouwen leiden tot een mannelijke gelaatsuitdrukking (brede kaak, inhammen boven de slapen) en groei van de clitoris.

Is 1 kuur anabolen schadelijk?

Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan hoge bloeddruk, leverstoornissen, grotere kans op hartafwijkingen, trombose en kanker, slechtere bloedvetspiegels, en hormonale ontregelingen. Natuurlijk, dat zal niet allemaal bij één kuurtje gebeuren, maar we willen je wel de feiten geven.

Wat zijn de nadelen van anabole steroiden op het lichaam van een sporter?

Puur fysisch verhoogt het gebruik van anabolen de kans op leverschade, hart- en vaatziekten, een vette huid en acne. Maar er zijn ook heel wat psychische bijwerkingen: gebruikers hebben vaak meer last van agressie, depressie, onrust, slaapstoornissen en stemmingswisselingen.

Hoe slecht is Winstrol?

ORALE TOEDIENING DOOR PIL Merk op dat Winstrol is een zeer krachtige 17-gestructureerde steroïden, zeer gevaarlijk voor de gezondheid in het algemeen en in deze vorm zijn deze kenmerken weergegeven als nog gevaarlijker is (vooral voor de lever)!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven