Kun je nog kaartjes kopen voor de trein?

Kun je nog kaartjes kopen voor de trein?

Los treinkaartje kopen Op ieder station in Nederland staat een kaartautomaat van NS of een andere vervoerder waarmee je een treinkaartje kunt kopen. Wanneer je vaker een reis met de trein of ander openbaar vervoer gaat maken kun je bij de kaartautomaat ook een anonieme ov-chipkaart kopen en hier saldo op laden.

Kan ik reizen zonder OV-chipkaart?

Het is nog steeds mogelijk om zonder ov-chipkaart met de trein te reizen. Daarnaast betaal je 7,50 euro aanschaf voor de ov-chipkaart, en blijft die kaart maar 5 jaar geldig. Met een e-ticket betaal je alleen de werkelijke prijs, zonder een kaart met saldo te moeten aanschaffen.

Kun je in de metro een kaartje kopen?

Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je ook losse kaartjes kopen. In de meeste gevallen ben je duurder uit in vergelijk met het reizen op saldo op een OV-chipkaart. Let wel op, want je kunt in de meeste gevallen niet meer met contant geld betalen bij de chauffeur.

Waar koop je een NS dagkaart?

Reis je af en toe met de trein en koop je een kaartje bij de kaartautomaat of servicebalie? Dat kan makkelijker én voordeliger! Koop je kaartje heel eenvoudig via de NS-app: bestel je treinkaartje, betaal via de app en je e-ticket staat direct op je mobiel.

Hoe koop ik kaartje metro Amsterdam?

Bij de kaartautomaat van de metro kun je een los kaartje kopen dat is iets duurder dan reizen met de OV-chipkaart. Heel handig is de dagkaart voor tram, bus en metro. Tip: koop je openbaarvervoerticket of dagkaart voor bus, metro en tram online, dan heb je geen gehannes met uitzoeken waar en welk kaartje je moet kopen.

Kun je met de metro zonder OV?

Reizen met barcode Met een barcode ticket kun je altijd direct reizen. Dat is ideaal wanneer je geen OV-chipkaart bij je hebt of als er geen verkoopautomaat in de buurt is. Je kunt ermee in- en uitchecken bij alle bussen, trams en metropoortjes van de RET.

Hoe kan je betalen in de tram?

Nee, in de tram kun je niet meer met contant geld betalen. Je kunt bij de tramconducteur contactloos een kaartje kopen met je pinpas of creditcard.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven