Kan ik 2 bedrijven hebben?

Kan ik 2 bedrijven hebben?

Het is niet toegestaan om meer dan één eenmanszaak te hebben. Dit komt omdat het privé-vermogen van de eigenaar onlosmakelijk is verbonden met de eenmanszaak.

Kun je 2 KVK nummers hebben?

Je kunt een onbeperkt aantal handelsnamen toevoegen aan je ingeschreven bedrijf. Elke nieuwe handelsnaam, de officiële term voor een bedrijfsnaam, moet voldoen aan de regels van de Handelsnaamwet. Deze fabels en feiten over je handelsnaam helpen je op weg bij je brainstorm voor de perfecte naam.

Hoeveel opdrachtgevers ZZP 2021?

De Belastingdienst heeft geen regels over het aantal opdrachtgevers dat je moet hebben om als zelfstandige te worden gezien. Waar ze wel op controleren, is het al dan niet bestaan van een gezagsverhouding tussen jou en je opdrachtgever.

Hoeveel uur maken als ZZP er?

Werktijden en rusttijden voor zzp’ers U heeft als zzp’er geen maximum aantal werkuren per week of vaste rusttijden. Behalve als u: onder gezag van een opdrachtgever werkt. in het vervoer werkt.

Hoeveel opdrachtgevers VOF?

De Belastingdienst heeft geen duidelijke regels over het aantal opdrachtgevers dat je moet hebben, maar kijkt wel naar een aantal criteria. Als je alleen maar verlies maakt of als je heel weinig omzet, is de kans dat je winst gaat maken klein.

Hoe ziet een btw-nummer er uit?

U kunt het btw-identificatienummer alleen rechtstreeks van uw klant of leverancier krijgen. Uw eigen btw-id vindt u in het online portaal voor ondernemers van de Belastingdienst: Mijn Belastingdienst Zakelijk .

Hoe vraag ik een tweede btw-nummer aan?

Tweede btw-id aanvragen Dan moet je dit doorgeven aan KVK. Je mag daarvoor een tweede btw-id aanvragen bij de Belastingdienst. Een tweede btw-id houdt in dat je een extra btw-aangifte doet en een aparte administratie bijhoudt. Dit kan handig zijn als je nieuwe activiteit onder een ander btw-tarief valt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven