Wat betekent je aura kleur?

Wat betekent je aura kleur?

De kleur van je aura wordt bepaald door je energie die je bij je draagt of uitvoert. Het heeft allemaal te maken met wie je bent, wat je doet, hoe je je voelt, hoe je denkt, wat je karakter is en hoe op dat moment je gemoedstoestand is.

Wat is migraine met uitvallen?

Wanneer er tijdens een migraineaanval sprake is van halfzijdig krachtsverlies, noemen we deze aandoening hemiplegische migraine. De ernst van dit krachtsverlies verschilt van patiënt tot patiënt. De één heeft last van krachtsverlies in één hand, de ander van uitval van de kracht in een hele lichaamshelft.

Kun je je eigen aura zien?

Er is geen wetenschappelijk bewijs voor aura’s. Toch kunnen sommige mensen heel bewust een energieveld zien en voelen. Vaak wordt dit gedaan door hooggevoelige mensen, met een sterke intuïtie. Met je eigen lichaam, met iemand anders, maar ook met huisdieren en planten – alle levende wezens hebben een aura.

Welke auras zijn er?

De 7 Lagen van de Aura

  • Fysieke laag – rood.
  • Emotionele laag – oranje.
  • Mentale laag – geel.
  • Astrale laag – groen.
  • Etherische laag – blauw.
  • Hemelse laag – indigo.
  • Universele laag – paars.

Kan je aura’s leren zien?

Het leren begrijpen van je eigen aura en het beschermen daarvan is belangrijk voor je fysieke, emotionele, en spirituele gezondheid. Je hoeft geen mysticus te zijn om een aura te kunnen lezen. Sommige mensen denken dat iedereen een aura kan lezen, maar dat we hier na onze kindertijd meer moeite voor moeten doen.

Wat gebeurt er bij een reading?

Tijdens een reading lees ik jouw energie, maak contact met alles wat je bent, in lichaam en geest. Hier geef ik woorden aan, en deze woorden helpen jou inzicht te krijgen in patronen en situaties en het geeft je een beeld waar je op dit moment staat. De uitwerking van een reading is dat de zogenaamde ‘kwartjes vallen’.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven