Wie spreekt de stem in van Homer Simpson?

Wie spreekt de stem in van Homer Simpson?

Dan CastellanetaThe Simpsons
Homer Simpson/Ingesproken door

Homer Jay Simpson (19 november 1955) is een Grammy Award en Pulitzer-prijs winnend personage in de geanimeerde televisieserie The Simpsons, wiens stem is ingesproken door Dan Castellaneta. Homers geestelijk vader is Matt Groening, bedenker van The Simpsons.

Wie deed de stem van Maggie Simpson?

Baby Maggie Simpson uit de animatieserie The Simpsons leert eindelijk praten en doet haar onafscheidelijke fopspeen uit. Ze heeft een stem die klinkt als niemand minder dan Jodie Foster.

Wie zijn de makers van Simpsons?

The Simpsons (De Simpsons) is een Amerikaanse animatieserie bedacht door Matt Groening.

Hoeveel is een homer?

De homer (NBV: omer), ook wel kor genoemd, is een oude Joodse inhoudsmaat, welke is vastgesteld op 220 liter, of 220dm3.

Hoe oud is Maggie Simpsons?

Maggie Simpson

Margaret “Maggie” Simpson
The Simpsons-personage
Leeftijd 1
Geslacht Vrouw
Haar Geel

Hoe heet de oudste zoon van Homer en Marge?

Hoofdfamilie. Bartholomew Jo-Jo “Bart” Simpson, oudste kind en enige zoon.

Waarom zijn de Simpsons Geel?

De personages in The Simpsons zijn geel omdat Matt Groening de aandacht van de zappende kijker wou trekken. Daar is hij dan toch in geslaagd.

Wat is de vergoeding van Homer?

Aan het einde van de maand ontvang jij als Homerr een leuke extra vergoeding vanuit Homerr. Deze vergoeding ligt tussen de 28 en 30 cent per pakket, afhankelijk van de vervoerder. Dus, hoe meer pakketjes jij ontvangt, hoe hoger jouw vergoeding.

Wat doet Homerr?

Wat is Homerr We maken gebruik van verzamelpunten en bestaande routes van logistieke dienstverleners. Zo besparen we tot 79% CO2-uitstoot per pakketje. Heel snel een pakketje ophalen of wegbrengen bij jouw buurtgenoten. Met Homerr verbinden we de buurt en zijn we altijd dichtbij.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven