Wat betekent het woord garantie?

Wat betekent het woord garantie?

Garantie geeft zekerheid dat een product wordt vervangen, wanneer het stuk gaat binnen een vastgestelde periode. Een ander woord voor garantie is ‘waarborg’. Bij garantie hoort altijd een ‘garantietermijn’. Meestal wordt met garantie de ‘fabrieksgarantie’ bedoeld.

Wat is een garantieplan?

Garantie is een begrip waarmee men aangeeft dat men ergens voor instaat. Een ander woord voor garantie is waarborg. Wanneer een verkoper van een product een garantie geeft op de kwaliteit van het product, betekent dit dat hij ervoor instaat dat het product voldoet aan de beloofde eisen.

Is er garantie op een herstelling?

Na een herstelling tijdens de wettelijke garantietermijn beschikt uw klant enkel nog over garantie voor de resterende garantietermijn. Bij een herstelling buiten garantie moet u twee jaar garantie geven als het vooral ging om wisselstukken die u verkocht en plaatste.

Wat is het synoniem van garantie?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: garantie (zn): beveiliging, borgstelling, verzekering, vrijwaring, waarborg, zekerheid.

Wat valt er onder service?

Service is een andere benaming voor dienstverlening. Het woord is van toepassing op commerciële instellingen die hun klanten tevreden willen stellen. Dit kan door hen (in ruil voor geld) een goed aan te bieden waar zij om vragen, maar omvat ook het oplossen van problemen of het opnemen van klachten.

Hoeveel garantie op electro?

Koopt u een nieuw product, dan hebt u als consument wettelijk recht op 2 jaar garantie. Gaat het om een tweedehandsgoed, dan legt de verkoper de garantie meestal vast op de wettelijke minimumtermijn van één jaar. Doet hij dit niet, dan hebt u van de wetgever zelfs recht op 2 jaar.

Is garantie overdraagbaar bol Com?

De verkoper of fabrikant bepaalt namelijk zelf zijn garantievoorwaarden. Daar kan in staan dat de garantie niet overdraagbaar is. Alleen de eerste koper krijgt dan verkopersgarantie of fabrieksgarantie. Wettelijke garantie gaat wel altijd mee over op een nieuwe eigenaar.

Wat is een ander woord voor gebrek?

Zie: armoede; fout ; gaping; gemis; misstand; tekort; zonde.

Wat is een ander woord voor zeehond?

rob, zeerob. als synoniem van een ander trefwoord: rob (zn) : zeehond, zeerob.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven