Wat is een ander woord voor bot?

Wat is een ander woord voor bot?

als trefwoord met bijbehorende synoniemen: bot (bn): barbaars, grof, lomp, onbehouwen, onbeleefd, onbeschaafd, ongevoelig, ontactisch, plomp, stompzinnig, tactloos.

Wat is een ander woord voor houten huis?

Chalet is een vrijstaand, meestal houten gebouw.

Wat is clichématig?

clichématig – Bijvoeglijk naamwoord 1. zo vaak herhaald en overgeschreven dat het nauwelijks nog enige betekenis heeft, een versleten uitdrukking ♢ Hij kwam aanzetten met een clichématig verhaal over de zuinigheid van de Nederlandse kaaskoppen, zonder dat ik hem kon betrappen op ook maar één enkel orig…

Wat betekent met inbegrip van?

o., in de uitdrukking met — van,het genoemde daaronder begrepen, ingesloten: met — van alle onkosten.

Wat is een ander woord voor afgezaagde opmerking?

banaal (bn) : afgezaagd, alledaags, onbenullig, ordinair, plat, triviaal, vulgair.

Wat betekent een bot?

1) hard lichaamsdeel. meestal inwendig, hard lichaamsdeel van mens of dier dat ervoor dient om het lichaam in vorm te houden en vitale delen te beschermen.

Wat is een bot?

(Een bot of robot is een klein programma dat automatisch bepaalde taken kan uitvoeren. Het wordt gebruikt in zoekmachines om webpagina’s te indexeren en ook om IRC-chatkanalen te onderhouden. Een bot kan heel onschuldig zijn, zo worden bots o.a.gebruikt door zoekmachines.

Wat is een chalet?

Chahelet komt weer voort uit het Latijnse woord Calittum dat uit Cala is ontstaan, Cala betekent letterlijk onderdak. Van oorsprong is een chalet een houten huis die in de Alpenlanden te vinden is. Deze huisjes waren vrijstaande bouwwerken bestaande uit zwaar hout ter isolatie en een overhangende dakrand.

Wat betekent houten huis?

houten huis – Woonhuizen van hout. Te onderscheiden van ‘blokhutten’ doordat ze groter zijn, uit meerdere ruimten bestaan en beter gebouwd.

Wat betekent rijmelarij?

Rijmelarij – v. (-en), gerijm, slecht dichtwerk ; het vervaardigen daarvan.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven