Hoe noem je iemand die een massage geeft?

Hoe noem je iemand die een massage geeft?

Een masseur is iemand die mensen een massage geeft, ofwel om lichamelijke klachten te behandelen, ofwel om ze ontspanning te bieden. Een massage houdt in: een behandeling van het lichaam waarbij de huid systematisch gewreven, gestreken of gekneed wordt door een masseur.

Wat voor soort massages zijn er?

De populairste soorten massages

  • Deep tissue massage. Bij deep tissue massage wordt er met langzame, stevige bewegingen druk uitgeoefend om de spanning in de spieren te verminderen en te verlichten.
  • Zwangerschapsmassage.
  • Postnatale massage.
  • Remedial (herstel) massage.
  • Sportmassage.
  • Indiase hoofdmassage.

Hoe geef je een ontspanningsmassage?

Een massage zonder olie kan niet tippen aan een massage met olie.

Wat is masseren?

Het strelen, kneden, knijpen en wrijven van zacht weefsel van het lichaam.

Wat is een cosmetische massage?

Cosmetische massage Onder de activiteiten van een cosmetisch masseur/masseuse wordt verstaan: het masseren van het menselijk lichaam om het in stand te houden of mooier te maken, uitgevoerd in een schoonheidssalon.

Wat is een energetische massage?

Bij de energetische massage worden energiekanalen schoongemaakt en wordt blokkerende energie afgevoerd. Ik maak hierbij gebruik van lange langzame strijkingen en zal ook regelmatig mijn handen stil leggen op je lichaam. Zowel tijdens als na de energetische massage kunnen er verschillende emoties naar boven komen.

Hoeveel kost een happy ending?

Een uurtje massage kost daar dertig euro, voor een ‘happy ending’ met de hand twee of drie tientjes extra en voor geslachtsgemeenschap varieert dat tussen de zeventig en 120 euro erbij.

Waar krijg je happy ending?

Vooralsnog zijn het vooral erotische massagesalons die op de toenemende vraag inspringen. Maar enkele reguliere massagesalons bieden ook een massage met happy end aan. Hiervoor moeten ze in het bezit zijn van een prostitutievergunning. Volgens Mieke kiezen vooral vrouwen met een gebrek aan tijd voor een happy end.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven