Welke maat Ray-Ban New Wayfarer?

Welke maat Ray-Ban New Wayfarer?

Ray-Ban Wayfarer maten U kunt deze zonnebril namelijk bestellen in 3 maten. Maat 47, maat 50 en maat 54. Deze maten verwijzen naar de maten van het glas. Hoe groter het glas hoe breder het montuur is.

Welke maat Rayban moet ik hebben?

Heb je een smal gezicht dan zal maat 55mm je beter staan. Het is goed om te meten wat de breedte van je hoofd is en dat de bril die hier het dichtste bijzit wordt uitgekozen….Welke maat past bij mij?

Vrouwen Mannen
94% maat 55mm 8% maat 55mm
6% maat 58mm 92% maat 58mm

Wat is een normale maat zonnebril?

De lengte is meestal 135, 140 of 145 millimeter. Glashoogte: De glashoogte meet de grootte van het glas verticaal, d.w.z. van boven naar beneden van de lens. Hoewel de maten kunnen verschillen afhankelijk van het merk, is de standaardmaat ergens tussen de 32 en 38 millimeter.

Welke maat Ray-Ban Clubmaster?

Dames- en herenzonnebril De standaard uitvoering van de Clubmaster wordt geleverd in twee maten: maat 49 en maat 51. Maat 49 is het meest geschikt voor dames en heren met een smal hoofd. Maat 51 is de standaardmaat voor herenzonnebrillen.

Wat is de beste Ray-Ban zonnebril?

Ray-Ban Clubmaster Dit model is tientallen jaren oud en is nog steeds een enorm populair model. Elk jaar zie je weer beroemdheden met een Clubmaster lopen. Het klassiek model met groene glazen en zwart montuur is nog steeds het best verkochte model van de Ray-Ban Clubmaster.

Wat is maat 58 zonnebril?

U kunt het best de maat pakken die even breed als uw hoofd is. Als voorbeeld nemen we de maat 58mm. De totale breedte van het montuur is 58+58+14= 130mm, oftewel 13cm. Ons advies is om nooit een zonnebril te bestellen die 1,5cm groter of smaller dan uw hoofd is.

Hoe weet je welke maat bril?

Hoe kom ik achter mijn brilmaat? Als je al een bril hebt, kun je eenvoudig jouw brilmaat achterhalen door ze af te lezen aan je huidige bril, vaak aan de binnenkant van de pootjes. Dit nummer bestaat uit twee cijfers, spatie, nog twee cijfers, spatie en nog drie cijfers.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven