Wat is het verbruik van een speedboot?

Wat is het verbruik van een speedboot?

Wat verbruikt een speedboot

Rinker captiva 192 met Mercruiser 3.0L 135pk
Toeren snelheid in km/h verbruik in liters/h
2000 12 8
2500 24 9
3000 37 21,5

Hoeveel verbruikt een 2 takt buitenboordmotor?

Voor 2-takt motoren op benzine is het verbruik meestal vergelijkbaar of zelfs iets lager. Voor een 100 pk inboard turbo-diesel motor levert dit dus het volgende geschatte verbruik op: 20 liter per uur op vol vermogen.

Hoeveel verbruikt een jacht?

Het verbruik van het jacht is afhankelijk van de grootte van de jacht. Gemiddeld ligt het verbruik tussen de 3 tot 5 liter per uur. Onze schepen varen op GTL. Die is een milieuvriendelijke brandstof welke schoner verbrand en een veel lagere uitstoot geeft dan normale diesel.

Wat verbruikt een sloep?

De motor verbruikt gemiddeld 3 liter per uur. Het brandstofverbruik dient u na afloop nog additioneel af te rekenen. Als u liever kiest voor zekerheid kunt u het brandstofverbruik ook afkopen.

Hoeveel benzine verbruikt een sloep?

De motor verbruikt gemiddeld 3 liter per uur. Het brandstofverbruik dient u na afloop nog additioneel af te rekenen. Als u liever kiest voor zekerheid kunt u het brandstofverbruik ook afkopen. U hoeft dan achteraf niet nog extra te betalen voor de brandstof.

Wat is beter 2 takt of 4 takt buitenboordmotor?

Ze zijn zuiniger (viertaktmotoren verbruiken minder brandstof dan tweetaktmotoren). Het brandstofverbruik kan oplopen tot wel 40% minder. Er kan zuiver benzine in worden getankt en geen mengsmering. Ze zijn milieuvriendelijker.

Hoe herken je een 2 takt buitenboordmotor?

Het grootste verschil (in gebruik) tussen 2 takt en 4 takt is het feit dat u met een 2 takt motor de benzine moet mengen met olie, meestal in de verhouding 1 op 40 of 1 op 50. Bij een 4 takt motor daarentegen hoeft dit niet.

Hoeveel kost het tanken van een jacht?

Om zo’n bootje te bezitten, moet je ongeveer tien procent van het aankoopbedrag apart zetten. Volgens Towergate Insurance verbruik je voor een jacht van 71 meter ongeveer zo’n vijfhonderd liter benzine per uur (gemiddeld 400 duizend dollar per jaar).

Wat kost het tanken van een jacht?

Tanken kost een paar duiten Een tankbeurtje kost gemiddeld zo’n 119.248 euro, als je uitgaat van een diesel grootverbruikprijs van 1,028 euro.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven