Hoe zet ik Google Play services uit?

Hoe zet ik Google Play services uit?

Bepalen wie Google Play kan gebruiken

  1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.
  2. Ga op de homepage van de beheerdersconsole naar Apps.
  3. Klik op Google Play.
  4. Klik op Servicestatus.
  5. Als u een service wilt in- of uitschakelen voor iedereen in uw organisatie, klikt u op Ingeschakeld voor iedereen of Uitgeschakeld voor iedereen.

Hoe kan je Play Store installeren?

De Play Store-app openen

  1. Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat.
  2. Tik op de Google Play Store .
  3. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.

Hoe ziet de Play Store app eruit?

Zo ziet de recente Google Play-versie eruit De Google Play Store biedt een duidelijke onderverdeling in twee secties: Apps & Games en Films, Muziek, Boeken. Als gebruiker kun je tussen de secties wisselen door te swipen, waarbij de categorieën zijn ondergebracht in de hoofdsecties.

Waarom Google app gebruiken?

Uiteindelijk wil Google door al deze apps uit te brengen een ecosysteem ontwikkelen waarmee het snel en gemakkelijk updates kan uitvoeren, zonder dat eerst de firmware moet worden geüpdatet. Daarnaast biedt het Android-gebruikers de mogelijkheid om de Google-ervaring te krijgen, ook als zij geen Nexus-toestel hebben.

Wat kun je met Google Play?

Google Play, voorheen Android Market, is de applicatie en website waarmee apps kunnen worden geïnstalleerd op mobiele telefoons die draaien op Android. Het is de Android-tegenhanger van App Store van Apple. Google Play wordt beheerd door Google.

Waarom stopt een app steeds?

Het is heel vervelend als je gebruikmaakt van je favoriete app en deze onverwachts stopt en je weer terugkomt op het startscherm. Een andere oorzaak voor het vastlopen van Android-apps is het gebrek aan opslagruimte op je apparaat. Dit gebeurt ook als je het interne geheugen van je apparaat overlaadt met zware apps.

Heb ik Google Play service nodig?

Google Play-services verbindt apps met andere Google-services, zoals Inloggen bij Google en Google Maps. Google Play-services zorgt er niet voor dat uw batterij sneller leegraakt en gebruikt niet veel mobiele data. U kunt Google Play-services niet gedwongen stoppen of verwijderen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven