Kun je met een stoffen dak door de wasstraat?

Kun je met een stoffen dak door de wasstraat?

een stoffen kap wel enige aandacht. U mag bijvoorbeeld een stoffen kap nooit inklappen als deze vochtig of sterk vervuild is. Hierdoor ontstaan stuurplekken en schimmelvlekken. Een bezoek aan de wasstraat is eveneens niet raadzaam.

Kan een Fiat 500 cabrio door de wasstraat?

Autoredacteur Niek Schenk: ,,Volgens de officiële instructies van Fiat is het gebruik van een wasstraat met zachte borstels wel toegestaan, mits die niet een te hoge druk op de kap uitoefenen. Door de roterende borstels kan er lichte slijtage aan de kap ontstaan en daarom is het beter de kap met de hand te wassen.

Hoe maak je een cabriodak schoon?

Meng eerst de groene zeep met het water. Smeer het cabriodak hier goed mee in (doe dit niet te hard) en laat het een aantal uren intrekken of een nacht. Spoel daarna de kap grondig schoon, gebruik genoeg water en zorg dat er geen zeep achterblijft. Pas op met zon tijdens het reinigen.

Waar moet je op letten bij een Fiat 500?

Wie voor benzine kiest en vooral in stadsverkeer zit, zit met de 1.2 goed. Wil je iets meer vermogen en ga je regelmatig de autosnelweg op, dan is de 1.4 een meer comfortabele keuze. De Twinair is fragieler, nogal luidruchtig en kan zelfs gulziger uitvallen dan de 1.2 en 1.4.

Hoe krijg ik groene aanslag van mijn cabriodak?

Als je het dak van je cabrio gaat wassen, doe dit dan altijd met warm water en groene zeep, in combinatie met een zachte borstel. Neem de tijd om het dak van je cabrio te wassen en spoel altijd goed na met schoon water.

Is een Fiat 500 een goede auto?

De Fiat 500 laat zich erg vriendelijk bedienen. De auto rijdt soepel, vlot/snel en stuurt erg lekker. Een aanrader voor de ondernemer die een leuke, representatieve leaseauto wil. De Fiat is uitermate geschikt voor leuke reclame-doeleinden, denk bijvoorbeeld aan de Fiat 500’s van ABN AMRO.

Wat is de beste Fiat 500?

Motorisch voldoet elke 500 aan alle verwachtingen die een kleine Italiaanse auto wekt. De basismotoren zijn niet snel maar voelen levendig aan; voor extra rijplezier zijn de 1.4 16V, 0.9 TwinAir 85 en 1.3 JTD een goede keuze.

Hoe cabriodak vervangen?

De cabriodak vervangen is erg precies werk. Er moet zelfs vaak een nieuw venster in gesneden worden. Wanneer dit alles goed is, moet het linnen dak vaak weer met speciale lijm op het frame geplakt worden. Daarna moet de complete kap, inclusief frame, weer op de auto gemonteerd worden.

Is een cabrio minder veilig?

Volgens onderzoek van het Amerikaanse IIHS hebben cabrio’s 11% minder dodelijke ongevallen. Bekijk je de dodelijke ongelukken, dan doet de cabrio het zelfs 11% beter dan een auto met een gesloten koetswerk. Statistisch gezien is een cabrio dan ook veiliger. Het IIHS heeft ook naar de aard van die ongevallen gekeken.

https://www.youtube.com/watch?v=6JWrJBI05b4

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven