Hoeveel kost een tattoo van 4 cm?

Hoeveel kost een tattoo van 4 cm?

Ga uit van een gemiddeld start bedrag van ongeveer €50,-. De details en grootte van je tatoeage is de volgende post waar rekening mee gehouden wordt. Wanneer jij voor een gekleurde en iets gedetailleerdere tattoo gaat, ter grootte van je handpalm, dan kost dit ongeveer 3 á 4 uur voor de tatoeëerder.

Hoe pijnlijk is een tattoo achter je oor?

Pijnlijke plek? Achter het oor ligt de huid dicht op de schedel, wat in het algemeen betekent dat het een van de meer pijnlijke plekken is om te laten tatoeëren. Er zitten daar echter ook minder zenuwuiteinden, wat het gebied minder gevoelig maakt. Om die reden zijn er veel verschillende ervaringen met de pijn.

Wat is de prijs van een tattoo?

Wat kost een tattoo? De prijs van een tattoo wordt gebaseerd op de grootte, de eventuele moeilijkheidsgraad en of iets geheel in kleur of black & grey word gezet. Wanneer iemand een volle Maori sleeve wenst en daar een prijs van door krijgt van €2.250,- kan het zijn dat een ander een prijs krijgt van €3.250,-.

Wat kost een gemiddelde tatoeage?

Laten we een gemiddelde tatoeage nemen, die ongeveer zo groot is als een hand en op een redelijk standaard plek. Dan kost zo’n tatoeage gemiddeld zo’n €450. Even terugrekenend betekent dit dat je dan 3 tot 4 uur in de stoel van de tatoeëerder ligt! Maar, dit zijn gemiddelde bedragen.

Wat is de leeftijd van een tatoeage?

Voor het laten zetten van een tatoeage is er een officiële regelgeving met betrekking tot de leeftijd. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen niet getatoeëerd worden. Tussen de 12 en 16 jaar heb je toestemming nodig van je ouders of voogd en moeten deze aanwezig zijn tijdens het zetten van de tattoo.

Wat is een tatoeage?

Een tatoeage is handwerk en handwerk luistert enorm nauw. Wanneer iemand een volle Maori sleeve wenst en daar een prijs van door krijgt van €2.250,- kan het zijn dat een ander een prijs krijgt van €3.250,-. Dit is dus afhankelijk van de grootte en omvang van de arm van de desbetreffende persoon.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven