Wat kost ring maken?

Wat kost ring maken?

Wilt u een ring met 20 diamanten en geheel in goud dan zit daar inderdaad een prijskaartje aan. Dat ligt dan met name in de materiaal kosten en de hoeveelheid tijd die de goudsmid daar mee bezig is. Een eenvoudige zilveren ring laten maken bij atelier Nubiar kan al vanaf 75 euro inclusief.

Hoe duur is het om een armband te laten maken?

Reparaties aan uw sieraden vakkundig gedaan door onze goudsmeden

Damesring Goud 14K 18K / Witgoud
Verlengen met eigen materiaal € 25,00 € 30,00
Polijsten en schoonmaken € 5,00 € 5,00
Armband
Solderen € 20,00 € 25,00

Hoe duur is ring verkleinen?

De kosten om een ring te vergoten of te verkleinen hangen af van een aantal factoren. Het soort edelmetaal waaruit uw ring bestaat, de aantal edelstenen die erin zijn verwerkt en tot slot de mate waarin u uw ring wilt vergoten of verkleinen hebben een impact op de prijs. De kost kan gaan van €20 tot rond de €150.

Wat kun je laten maken van een trouwring?

Hieronder vertellen wij over de mogelijkheden.

  • Trouwring ouders omsmelten en hergebruiken. Achter de trouwringen van uw ouders gaat altijd een rijke geschiedenis schuil.
  • Ring aanpassen of hanger maken.
  • Trouwring ouders omsmelten, samenvoegen of splitsen.
  • Trouwring ouders omsmelten bij Juwelier De Tijd.

Waar ring laten verkleinen?

Een ring kun je niet zelf vergroten of verkleinen, dit moet je bij een goudsmid laten doen. Bij het vergroten van de ring wordt het door middel van een mal vermaakt, of eventueel een stukje edelmetaal tussen gevoegd.

Hoeveel maten kan je een ring verkleinen?

Een ring kan maximaal 1 maat vergroot of verkleind worden. Een ring met stenen kan maximaal een halve maat vermaakt worden anders heb je kans dat door het verbuigen van de ring de steentjes los gaan zitten. Deze stenen kunnen namelijk door de spanning los laten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven