Wat is Peltrato 95?

Wat is Peltrato 95?

The 95% is the amount of tin. This old cup in 95 % pure pewter is produced in Italy in the early 1900. The company who made it is named Peltrato, who was a famous company at that time.

Wat is een tinnen kan waard?

Actuele waardebepaling De laatste 5 jaar ligt de gemiddelde inkoopprijs van voorwerpen van siertin met een gemiddeld tingehalte van 80% tussen de € 5 en € 8 per kilo. Er wordt nu vooral tin aangeboden uit de periode na 1950. Tin met een hoge waarde is met name afkomstig uit de 17de eeuw en vroegere periodes.

Wat kost 1 kilo tin?

Tin: Aankoop 26.20€ per kilo – Tinprijs groothandel.

Wat is Peltrato 90?

Tinnen (Peltrato 90%) bewerkte karaf. De karaf is afkomstig uit Italië. Het schenkgedeelte kan verwijderd worden zodat een beker ontstaat.

Wat zijn tinnen soldaatjes waard?

131 Egyptische tinnen soldaatjes – €190 Deze Egyptische krijgers kwamen uit Duitsland, waar deze stijl van speelgoedsoldaatjes ontstond in de 18e eeuw. Dit is een vrij unieke set waarmee je een prachtig diorama kan maken van het oude Egypte.

Wat is een tinnen Kraantjeskan waard?

Deze kan, met nog een 18de eeuwse model, stamt uit de eerste helft van de 19de eeuw en is van Nederlandse makelij. De waarde is 100 à 125 euro, zeker als het lichtje er nog onder zit.

Wat is de prijs van oud lood?

Oude metalen

Product Prijs per kg Prijs
Oud lood prijs € 1,30 € 0,00
Oud zink prijs € 1,30 € 0,00
Oud aluminium prijs € 1,00 € 0,00
Oud RVS prijs € 1,30 € 0,00

Wat is Engeltjestin waarde?

De term engeltjestin wordt vaak samenvattend gebruikt voor alle sier- en gebruikstin waarop een tinmerk met een engeltje staat. Meestal was dat 92 delen tin en maximaal 8 delen lood.

Wat is Zilvertin?

Tin wat gepolijst is, wordt zilvertin genoemd. Zilvertin heeft een mooie zilverwitte glanzende kleur die u kunt behouden door het tin minstens één keer per jaar te reinigen en te poetsen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven