Hoe kun je jezelf het beste opmaken?

Hoe kun je jezelf het beste opmaken?

  1. Stap 1: de huid reinigen en verzorgen. De basis bij het make-up aanbrengen is ontzettend belangrijk.
  2. Stap 2: primer aanbrengen.
  3. Stap 3: foundation aanbrengen.
  4. Stap 4: concealer aanbrengen.
  5. Stap 5: poeder make-up aanbrengen.
  6. Stap 6: bronzer aanbrengen.
  7. Stap 7: blush aanbrengen.
  8. Stap 8: highlighter aanbrengen.

Wat doet een skin primer?

Een primer is een product dat je over je dagcrème en onder je foundation gebruikt. Het doel van een primer is het creëren van een perfect oppervlak om je make-up overheen aan te brengen. De voornamelijke functie van een primer is het beter laten blijven zitten van je make-up en het gladmaken van het huidoppervlak.

Is primer goed voor je huid?

Een primer vervaagt je poriën, rimpeltjes en oneffenheden Het legt als het ware een ‘filling’ laagje over je huid, waardoor de kleurpigmenten van je foundation niet meer in je poriën of in fijne lijntjes kruipen. Nog een voordeel: omdat primer je huid egaler maakt, valt ook acne minder op.

Hoe kun je het beste foundation aanbrengen?

Verdeel de foundation over je gezicht: een stipje ter grootte van een erwt verdeeld over je beide wangen, je kin, je neus en je voorhoofd zou voldoende moeten zijn om een natuurlijk effect te bekomen. Gebruik zeker niet te veel: als je te veel aanbrengt, kan het product ophopen en er erg onnatuurlijk uitzien.

Wat doet een primer verf?

De primer, zoals de naam wel al verraadt, is de eerste laag die je op het oppervlak aanbrengt vooraleer je aan de rest van het verfwerk begint. Een primer bevat dezelfde ingrediënten als andere verf.

Wat is het nut van grondverf?

Grondverf (ook wel primer genoemd) vormt het hechtingslaagje tussen de ondergrond en de afwerklaag. Grondverf dient dus als een goede ondergrond voor de rest van het schilderwerk. Een aflak zou zonder grondverf te snel in het hout trekken. De verf beschermt de ondergrond door er geen vocht doorheen te laten dringen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven