Hoe werkt P1 parkeren Schiphol?

Hoe werkt P1 parkeren Schiphol?

P1 Kort Parkeren is slechts te reserveren voor een duur van maximaal 48 uur en hoeft niet online gereserveerd te worden. Deze parkeerplaatsen worden vrijgehouden voor bezoekers die iemand ophalen of zelf kort op reis gaan. P1 Kort Parkeren kost per 10 minuten €1,- met een maximale dagtarief van €37,50.

Hoe lang kort parkeren Schiphol?

Voor P1 Kort Parkeren kun je online reserveren (tot 2 uur van tevoren), maar dit hoeft niet. Op de dag zelf gelden dezelfde tarieven en zijn ook altijd plekken beschikbaar. Houd er ook rekening mee dat je tot maximaal 48 uur kunt parkeren bij P1. Sta je langer, dan wordt het parkeerbedrag verhoogd met € 100 per dag.

Wat is een valet parking?

Valet-parking, het is een term waarvan de betekenis niet bij iedereen bekend is. In plaats van zelf een parkeerplaats op te moeten zoeken, kan de gast de auto voor de deur parkeren waarna een medewerker (‘valet’) de auto op een veilige plaats parkeert en doorgaans later de auto ook weer ophaalt voor de gast. ‘

Hoe betalen parkeren Schiphol P1?

Hoe werkt parkeren bij P1 Parking Online kunt betalen met iDeal of per creditcard. U kunt kiezen voor de wijze waarop u het terrein komt oprijden. De opties zijn met uw creditcard of met kentekenherkenning.

Wat kost parkeren op Schiphol P1?

Tarieven P1 Parkeren

Tijd Prijs
Per 10 minuten € 1,10
0 – 24 uur € 44,-
24 – 48 uur € 88,-

Wat kost 14 dagen parkeren op Schiphol?

Airport Parking

1 dag €36,00
13 dagen €78,00
14 dagen €81,50
15 dagen €85,00
16 dagen €88,50

Waar kort parkeren op Schiphol?

Als je wilt uitstappen en mensen in de aankomsthal wilt ophalen, kun je je auto kort parkeren op parkeerplaats P1 of P2. Het parkeertarief voor P1 en P2 is € 4 per uur. Volg op Schiphol de borden `Parkeren†™. Al je alleen iemand snel wilt afzetten zonder te parkeren volg je op Schiphol de borden `Vertrekhal†™.

Waar is P1 Holiday parking?

Het adres voor de navigatie is Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol. Op Schiphol volgt u de borden P1 Parkeren (0-48 uur) & ophalen. P1 Holiday Parking staat niet apart vermeld op de borden, omdat u gewoon parkeert bij Schiphol P1.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven