Hoe werkt retourneren bij H&M?

Hoe werkt retourneren bij H&M?

Als je besluit om item(s) te retourneren, dan kun je het retourformulier in je pakket invullen en dit samen met je item(s) naar ons terugsturen. Let op: Het is bij het retourneren belangrijk dat het retouradres overeenkomt met de koerier waarmee je wilt retourneren.

Hoe werkt retourneren bij Pull and Bear?

Neem je bestelling en aankoopbewijs (elektronisch of op papier) mee naar een willekeurige winkel van Pull&Bear in dezelfde markt waar je de aankoop hebt gedaan. Verpak de artikelen die je terug wilt sturen en plak aan de buitenkant het retouretiket dat we je per e-mail hebben gestuurd.

Kan je bikini’s van shein terugsturen?

Artikelen kunnen tot 30 dagen na ontvangst worden teruggestuurd, met uitzondering van ‘bodysuits’, lingerie en nachtgoed, badpakken, juwelen en accessoires. Let op: ‘De oorspronkelijke verzendkosten en eventuele verzekeringen worden niet terugbetaald’, zo schrijft SHEIN.

Hoe product retourneren?

Je kunt het betreffende pakket gewoon afgeven bij een PostNL-punt. Heb je van de afzender al een retourlabel ontvangen, dan hoef je verder niets te betalen. Zo niet, dan betaal je de normale verzendkosten voor een pakket. Je kunt natuurlijk ook zelf alvast een verzendlabel aanmaken.

Kan je gratis retourneren bij H&M?

Retourneren in de winkel is altijd gratis. Uitzonderingen: Juwelen en mondmaskers worden niet geruild of geretourneerd. H&M HOME-artikelen kunnen enkel in winkels met het H&M HOME-concept geretourneerd worden. Bij gebrek aan een geldige bankkaart, behoudt H&M het recht om een terugbetaling te doen op een tegoedkaart.

Hoe valt Pull Bear?

Wat voor kledingstuk? Pull en Bear valt bij mij altijd wel vrij kort. Ik draag dezelfde maten als jij, alleen van h&m 36 ivm brede schouders. Van Pull&Bear heb ik een legging, die is in S/36. O maar Mexx_lady, ik ben heel erg klein (1.60) dat scheelt ook heel erg natuurlijk!

Hoe lang duurt bestelling Pull and Bear?

Als je in de webshop van Pull and Bear bestelt dan wordt je bestelling normaliter binnen 3 tot 5 werkdagen bezorgd. Als je het pakketje in een winkel laat afleveren dan betaal je geen verzendkosten, thuis bezorgen kost 3,95 euro. Heb je de bestelling eerder nodig dan kun je kiezen voor express verzending.

Is de site SHEIN betrouwbaar?

Conclusie: is Shein betrouwbaar? Wat mij betreft krijgt shoppen bij Shein een go, mits je een slimme consument blijft. Voorkom miskopen door reviews goed door te spitten en houd rekening met het feit dat het uit China komt.

Kan je een gebruikt product retourneren?

Wat mag ik doen met een product voordat ik besluit om het retour te sturen? Je mag het product slechts uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het wenst te behouden. Denk daarbij aan de mogelijkheden die je ook in een fysieke winkel hebt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven