Waar kan ik mijn Boohoo retourneren?

Waar kan ik mijn Boohoo retourneren?

Je kan producten terugsturen via het retourportaal door op de link hieronder te klikken. Het is snel, traceerbaar en kostenefficiënt. Je zult zelf de retourkosten moeten betalen, je hebt 28 dagen om iets terug te sturen vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen.

Wat kost retourneren Boohoo?

Je kunt uw aankoop bij boohoo binnen 60 dagen retourneren. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden.

Heeft Boohoo invoerrechten?

uw bestelling kan onderworpen zijn aan invoerrechten en belastingen die worden toegepast wanneer deze de afleverbestemming bereikt. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over deze kosten en dat we het bedrag ervan niet kunnen voorspellen.

Is Boohoo goede kwaliteit?

Wij zijn zelf erg blij met de kleding van BooHoo Nederland. We bestellen er regelmatig leuke items. En zijn erg te spreken over de kwaliteit, de bezorging en het retour sturen.

Hoe lang is de levertijd van Boohoo?

Aangezien Boohoo een Engels bedrijf is, is de levertijd van Boohoo over het algemeen zo’n 4 werkdagen. Via Track & Trace kun je de bestelling in de gaten houden en inschatten wanneer het precies bij je thuis bezorgd wordt.

Kun je bij Boohoo retourneren?

Hoe valt de kleding van Boohoo?

Veel besteld bij boohoo met gratis verzendkosten De jurkjes had ik in twee verschillende maten besteld, om te kijken hoe het valt. Ik pas zowel de M als de S! De S zit gewoon iets strakker en sluit meer aan, maar de M zit net iets lekkerder want een beetje losser.

Wat is Boohoo voor site?

Boohoo.com is een kledingmerk. Ze willen je graag voorzien van wat nieuwe aanwinsten. Het bedrijf is opgericht in 2006, dus ze hebben al ruim 10 jaar ervaring in de kledingindustrie.

Hoeveel verzendkosten Boohoo?

Bij Boohoo betaal je normaal gesproken €6,99 verzendkosten, tenzij je een bestelling plaatst voor €30,- of meer.

Hoe groot valt de kleding van Boohoo?

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven