Wat is een reisroute?

Wat is een reisroute?

De route (uit het Frans; weg) is de vooraf of ter plekke bepaalde weg van punt A naar B die men te voet, per fiets, per auto of welk vervoermiddel dan ook aflegt. Hulpmiddelen bij het vinden van een kortste of snelste route zijn: Routebeschrijvingen.

Wat betekent route?

route – zelfstandig naamwoord uitspraak: roe-te 1. weg die je moet volgen om ergens te komen ♢ onze route ging langs molens en vaarten 1.

Wat is een reisweg?

Def.: een logisch samenstel van aaneensluitende trajecten en – of (delen van) wegverbindingen met meerdere wegnummers, met een éénduidige benadering van bereikbaarheid- en veiligheidsaspecten voor de vervoerstromen.

Hoe werkt ANWB routeplanner?

In de jongste versie van de ANWB Routeplanner is de informatievoorziening wederom naar een hoger niveau getild. Zoek je in Nederland, dan krijg je naast de beste route alle informatie te zien over overnachten, parkeren, tanken, opladen en treinstations. Inclusief prijzen, waar dat van toepassing is.

Wat is de betekenis van trimmen?

trimmen – Werkwoord 1. (inerg) trainen om fit te blijven ♢ Ik trim elke ochtend een half uurtje in het park. 2. (ov) het knippen van haren (bij dieren) of het bijknippen van de baard (bij mensen) ♢ Zelf uw hond trimmen?

Hoeveel kost weekend ticket trein?

Reis tijdens het weekend 50%* goedkoper en geniet 200%! Dan is het Weekend Ticket perfect voor jou! Met dit ticket reis je heen-en-terug in 1ste of 2de klas met een korting van 50%*. Je bepaalt zelf wanneer je reist (op vrijdag vanaf 19.00 uur, op zaterdag of op zondag).

Hoe weet je of je in de goede trein zit?

In de Internationale Reisplanner, ziet u vanaf welk spoor uw trein vertrekt. Niet alle vertreksporen zijn van tevoren bekend.

  • U kunt ook de gratis NS International app downloaden voor Android of iOS.
  • Houd altijd rekening met voldoende overstaptijd.
  • Hoe plan je een route on Google Maps?

    Route plannen met Google Maps

    1. Ga naar de website google.nl/maps.
    2. U ziet een kaart van de plaats waarvan Google denkt dat u nu bent.
    3. Een blauw vak met verschillende opties opent.
    4. Klik op Kies een vertrekpunt of klik op de kaart en typ het vertrekpunt.

    Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

    Terug naar boven