Wat is jouw persoonlijke missie?

Wat is jouw persoonlijke missie?

Een persoonlijke missie is een soort leidraad en levensdoel in jouw werk en leven. Het is een innerlijk kompas dat richting geeft aan je dagelijkse keuzes en handelingen. Een persoonlijke missie geeft uitdrukking aan wat voor jouw betekenisvol en belangrijk is.

Hoe maak je een persoonlijke missie?

Bepaal jouw persoonlijke missie

  1. Schrijf minstens 3 activiteiten op die hier niks mee te maken hebben maar waar je wel tijd aan besteed. Stop met het doen van deze activiteiten.
  2. Door stap 3 heb je tijd over die je kunt besteden aan je prioriteiten.
  3. Schrijf 3 rollen op die je wilt verbeteren.

Hoe weet je wat je missie is?

Een missie is een persoonlijk of zakelijk streven, iets waar je hart sneller van gaat kloppen. Een concrete variant van een droom, waardoor je in actie komt en je een magneet voor anderen wordt.

Wat is je persoonlijke Why?

Hoe meer zelfkennis, hoe gemakkelijker je keuzes kunt maken die bij je passen. Om mensen te helpen om deze zelfkennis te vergroten en te verdiepen, bestaat het persoonlijke profiel met je persoonlijke visie (WHY).

Wat is een mission statement Covey?

Een mission statement, of persoonlijke missie, is een beginselverklaring waarop alle beslissingen die je in je leven maakt zijn gebaseerd. Je persoonlijke missie verwoordt wat belangrijk is voor jou en is een herinnering aan welke waarden, kwaliteiten en passies je wilt nastreven.

Is missie en ambitie hetzelfde?

De missie vormt de basis van waaruit de strategie en organisatiedoelen worden afgeleid. Het gaat vooral om de vragen; wie zijn we en wat doen we nu? De visie gaat over ambitie en heeft betrekking op de gewenste richting waarop geanticipeerd kan worden in de strategie.

Waar bestaat een visie uit?

Een visie is het beeld of de verwachting die een organisatie heeft van de toekomst. Visie komt van het Latijnse “videre” dat “zien, inzien, inzicht hebben” betekent. Het gaat bij het formuleren van een visie om het gezamenlijk vaststellen van een toekomstbeeld en de gedroomde positie van de organisatie daarin.

Hoe kom ik achter mijn Zielsmissie?

Om jouw zielsmissie te leven dien je oude patronen en gewoonten los te laten zodat je jouw ‘nieuwe-ik’ kunt gaan leven. Manifesteren! In deze stap ga ik je helpen manifesteren vanuit je zielsverlangen. Dus niet bedenken met je hoofd, maar creëren vanuit jouw gevoelswereld.

Wat is mijn Why?

Je why vertelt je waarom je op aarde bent. Als er zich dus nieuwe kansen voordoen, kun je door je why ernaast te leggen beter beslissen welke kans jou blij maakt en welke aansluit op jouw levensdoel. Zo kun je kansen die minder goed bij je passen laten passeren en andere kansen juist met beide handen aangrijpen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven