Wat is de radiofrequentie van Qmusic?

Wat is de radiofrequentie van Qmusic?

Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100.7 FM en 100.4 FM en via DAB+. Ook luister je Q via Qmusic.nl of de Qmusic app.

Waar vind ik Classic NL?

classicnl is overal te ontvangen via de kabel en internet, en in grote delen van Nederland via DAB+. Luisteren kan rechtstreeks via onze website en via de classicnl app op je smartphone of tablet. Met deze app luister je ook onderweg naar de mooiste klassieke muziek.

Waar zit Classic FM?

GEVONDEN!

STATION FREQUENTIE
Classic NL 97,9
Radio Continu 99,5
Efteling 104,1
Fryslan 105,9

Waar vind ik Kink radio?

Om KINK online te luisteren kun je kiezen uit de volgende opties: via de liveplayer op de KINK-site. via de KINK-app, gratis te downloaden in de Play Store en App Store. via de site en app van Nederland.FM.

Waar zit de studio van Qmusic?

Studio. Qmusic gebruikte de eerste jaren de Noordzee FM studio aan de ’s Gravelandseweg in Hilversum, maar verhuisde eind september 2009 naar de voormalige kauwgomfabriek Maple Leaf op het industrieterrein Overamstel in Amsterdam. De studio staat boven op een van de gebouwen waar een extra verdieping is geplaatst.

Hoe kan ik Qmusic luisteren?

Je luistert Qmusic live via 100.7 of 100.4 FM (check de frequenties bij jou in de buurt), via de kabel, internet, DAB+ of via de gratis Qmusic app. Klik hier om direct de livestream te starten.

Is Classic FM hetzelfde als classic NL?

Vanaf 1 oktober 2019 verandert Classic FM Nederland in classicnl. Nog meer dan nu wil classicnl een toegangspoort voor klassieke muziek in Nederland zijn. Daarnaast wil het station naamsverwarring met andere internationale Classic FM stations voorkomen. Ook is het station al jaren niet meer via FM te beluisteren.

Wat is de frequentie voor klassieke muziek?

Radio 4 Frequentie Luisteren

Frequenties Goes: 95.0 FM Lopik: 94.3 FM Markelo: 91.4 Rotterdam: 94.7 Hulsberg: 98.7 FM Loon op Zand: 98.2 FM FM Roermond: 94.5 FM FM Smilde: 94.8 FM Wieringermeer: 101.6 FM
Categorieën Klassieke Muziek
Officiële site www.nporadio4.nl/frequenties
Lancering 1975
Adres

Is Classic FM Classic NL geworden?

Welke Michiel Veenstra Veenstra?

Arjan Michiel Sander Veenstra (Almelo, 6 maart 1976) is een Nederlandse radio-dj bij radiozender KINK….

Michiel Veenstra
Volledige naam Arjan Michiel Sander Veenstra
Geboren 6 maart 1976
Land Nederland
Beroep radiodiskjockey

Hoe luisteren naar DAB+?

Voor het luisteren via DAB+ heb je geen internetverbinding (vast of draadloos) nodig. DAB+ zendt gratis uit in de ether (door de lucht), net als FM en is gratis via de ether te ontvangen via een DAB+ digitale radio met antenne.

Kun je Qmusic terugluisteren?

Met deze gratis app van Qmusic kun je altijd live radio luisteren wanneer en waar jij maar wil! Of non-stop luisteren naar de beste hits op één van de themakanalen. Moment of nummer gemist? Met de Qmusic app vind je ieder nummer en fragment terug.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven