Kan je legaal FIFA Coins kopen?

Kan je legaal FIFA Coins kopen?

Je kunt FUT-munten verdienen door FIFA Ultimate Team (FUT) te spelen en te kopen en verkopen op de transfermarkt, maar je kunt ze niet kopen. Munten van een derde partij kopen, het kopen van munten promoten en munten distribueren is in strijd met onze regels.

Wat moet je doen als je gebanned bent op FIFA?

Check eerst eens onze regels voor EA SPORTS FIFA. Daarin staat aangegeven wat er niet toegestaan is en als je de regels overtreedt, dan kunnen er natuurlijk sancties volgen. Mocht je denken dat wij hierin een fout hebben gemaakt, dan kan je hiervoor contact opnemen met ons ToS Team.

Hoe Coins overzetten FIFA?

De enige manier om je FIFA-punten over te zetten van FIFA 21 naar FIFA 22, is door je op je console of pc aan te melden bij FIFA 22. Je kunt je FIFA-punten niet van FIFA 21 naar FIFA 22 overzetten met de FUT Webapp of mobiele Companion-app.

Waar kan ik FIFA Coins kopen?

Stel je wilt 10.000 coins kopen, dan zet jij een FUT speler te koop met een ‘Buy Now Price’ van 10.000 coins. Bij de webshop waar je de coins koopt geef je aan welke speler jij te koop hebt gezet. De webshop koopt jouw speler voor de Buy Now prijs en zo ontvang jij je coins.

Kan je nog FIFA Coins kopen in Belgie?

Na verder overleg met de Belgische autoriteiten hebben we besloten om in België geen FIFA-punten meer te koop aan te bieden. We zijn van plan om deze veranderingen voor 31 januari 2019 door te voeren in onze FIFA-games op console en pc. We geven onze spelers de keuze om de game te spelen zoals zij dat willen.

Kan je coins kopen voor FIFA 21?

FIFA 21 Munten ijn nodig om verschillende dingen te kopen waarmee je jouw FIFA 21 Munten Kopen ultimate team sterker kan maken. Daarom biedt AOEAH.com Goedkoop FUT 21 Coins voor alle gamers op elk platform (XBOX ONE, PS4, PC, Switch en zelfs iOS en Android).

Hoe lang duurt een transfer ban?

Heb je een echte transfermarkt ban ontvangen of krijg je iedere keer de melding dat je bent overboden? Voor het tweede wordt dit vanzelf opgelost door 24u te wachten.

Hoe werkt u7buy?

De coins en items worden handmatig verkregen, zonder gebruik te maken van speciale software om te cheaten of ander misbruik. Onze producten worden ten alle tijden handmatig geleverd, het hele proces verloopt soepel en snel, zonder dat dit resulteert in een waarschuwingen of problemen.

Hoe geld overzetten FIFA 21?

De meeste ‘simpele’ manier om aan meer coins te komen is door de game te spelen. Via Squad Battles, Division Rivals en FUT Champions maak je elke week kans op rewards. Naast pakketjes ontvang je ook coins. Qua tijd is dit niet altijd de snelste manier, maar wel de meest voor de hand liggende.

Kan je FIFA 21 Coins kopen?

FIFA 21 Munten ijn nodig om verschillende dingen te kopen waarmee je jouw FIFA 21 Munten Kopen ultimate team sterker kan maken. Daarom biedt AOEAH.com Goedkoop FUT 21 Coins voor alle gamers op elk platform (XBOX ONE, PS4, PC, Switch en zelfs iOS en Android). Wij garanderen 100% veiligheid omtrent al onze FUT 21 coins.

Is Futstore NL betrouwbaar?

100% veilig betalen met iDeal, Bancontact, PayPal, Paysafecard, Belfius, Telefonisch en snelle levering. Ook hebben wij geregeld FIFA punten, en Playstation Store tegoed met korting beschikbaar.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven