Is Klipsch een goed merk?

Is Klipsch een goed merk?

Klipsch. Hij heeft aan de grond gestaan van speaker technologieën die er hedendaags nog steeds voor zorgen dat muziekliefhebbers niks te kort komen. Het merk heeft sindsdien vele verschillen audioproducten op de markt gebracht zoals koptelefoons, speakers en soundbars. Het beste is gewoon nog beter geworden.

Waar is een speaker van gemaakt?

Een luidspreker is een meestal min of meer trechtervormig metalen frame met aan de voorzijde een ronde schotel van papier of kunststof (de conus). Aan de achterzijde bevindt zich een sterke permanente magneet. Vast aan de conus zit dan nog een spoel, de spreekspoel genoemd. Deze is meestal gewikkeld van dun koperdraad.

Welke versterker bij Klipsch?

De NAIT 5i is al voldoende om een beter geluid uit de Klipschen te halen. Ook een goede buizenversterker, bijvoorbeeld de UL40-S2, is uitermate geschikt voor deze hoog-rendement speakers.

Wat zit er allemaal in een speaker?

In principe is een luidspreker dus een soort omgekeerde microfoon. Luidsprekers zetten de lucht in beweging, waardoor geluidsgolven ontstaan die onze oren waarnemen als trillingen in de lucht. De ideale luidspreker zet het elektrische signaal helemaal perfect, zonder vervorming, om in geluid.

Welke drie onderdelen zitten er in een luidspreker?

Een luidspreker zet elektrische signalen om in geluid. Daarvoor zitten er in de luidspreker drie belangrijke onderdelen. Een permanente magneet, spoel en conus. De permanete magneet heeft een magnetisch veld dat niet verandert.

Wat is een goede center speaker?

Met een goede centerspeaker klinken stemmen helder en vol, terwijl het geluid moet samenvloeien met de sound van je frontspeakers.

Waar moet een luidspreker aan voldoen?

Volgens de DIN-norm 45500 moet het frequentiebereik van een luidspreker die aan de minimumeisen van de hifi-norm wil voldoen, ten minste van 50 Hz tot 12500 Hz lopen. Aan het frequentieverloop van een luidsprekerbox moet overigens geen overdreven grote waarde worden gehecht.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven