Is enalaprilmaleaat een Betablokker?

Is enalaprilmaleaat een Betablokker?

Bij patiënten met hartfalen wordt enalaprilmaleaat gebruikt naast plastabletten en indien nodig, naast digitalis (een geneesmiddel voor de behandeling van hartfalen of een verkeerde hartslag) of bètablokkers (geneesmiddelen voor de behandeling van hoge bloeddruk, angina pectoris en hartproblemen).

Is renitec een bloedverdunner?

Dit medicijn maakt uw bloedvaten wijder. Dit verlaagt uw bloeddruk. De werking van het medicijn begint gewoonlijk binnen een uur en houdt ten minste 24 uur aan. Sommige patiënten hebben enkele weken behandeling nodig voordat het effect op de bloeddruk optimaal is.

Is Enalaprilmaleaat Sandoz een bloedverdunner?

Enalaprilmaleaat Sandoz behoort tot de groep geneesmiddelen die ACE-remmers (angiotensine conversie enzymremmers) wordt genoemd. Enalapril blokkeert de vorming van een bloeddrukverhogende stof in het lichaam. Als gevolg hiervan daalt de druk in de bloedvaten en/of verbetert de werking van het hart.

Is enalaprilmaleaat een Plastablet?

Als u de ACE-remmer vervolgens twee of drie dagen gebruikt kunt u zonder problemen de plastablet weer innemen. Ook kan uw arts u aanraden om de plastablet wel te blijven gebruiken. De arts zal dan aangeven om de eerste dagen met een lage dosis enalapril te beginnen en die na een paar dagen te verhogen.

Kan je zomaar stoppen met enalapril?

U kunt op elk moment in één keer stoppen met het gebruik van dit medicijn. De bloeddruk kan dan wel weer omhoog gaan en het oedeem of de benauwdheid kunnen terugkeren. Stop echter alleen in overleg met uw arts.

Is lanoxin bloedverdunner?

Introductie Lanoxin Digoxine behoort tot de groep geneesmiddelen die hartglycosiden worden genoemd. Digoxine verbetert de pompkracht van het hart en zorgt voor een regelmatige rustige hartslag. Artsen schrijven het voor bij hartfalen en hartritmestoornissen.

Is Enalaprilmaleaat Teva een bloedverdunner?

Enalapril behoort tot de groep geneesmiddelen die ACE-remmers (angiotensine-converterend-enzym- remmers) wordt genoemd. Enalapril werkt doordat het uw bloedvaten wijder maakt. Dit helpt de bloeddruk te verlagen, waardoor het voor het hart makkelijker wordt het bloed door het lichaam rond te pompen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven