Kan je 2 internetproviders hebben?

Kan je 2 internetproviders hebben?

Meerdere providers is geen probleem mits ze maar niet over het zelfde medium binnenkomen. ik heb glasvezel en kabel. Aangezien je op een kamer woont is het van belang dat je toestemming hebt (huurbaas?) om een nieuw abonnement bij een provider af te nemen.

Kan je 2 Ziggo abonnementen op 1 adres?

Niet mogelijk. Per coax 1 abonnee, als je er 2 wilt hebben, moet er een extra verbinding gegraven/aangelegd worden en de kosten zijn waarschijnlijk voor de nieuwe contractant. Als het echter om een aparte kadastrale inschrijving gaat, dan zou het best kunnen dat dit kosteloos kan maar moet je informeren.

Kan ik 2 modems gebruiken?

Technisch is er geen daadwerkelijk probleem met meerdere modem’s op dezelfde hoofdaansluiting, MAAR de hoeveelheid bandbreedte wordt dan ook gedeelt door de modems. Tegenwoordig wordt elke aansluiting (zoveel mogelijk) direct naar de wijkkast geleid (en niet meer aftakkingen per huis).

Kan Ziggo en KPN op 1 adres?

Dit kan dus niet. Op de coaxkabel kan je geen abonnement hebben of nemen bij KPN, alleen bij Ziggo. Als er alleen een glasvezel aansluiting en een coax aansluiting in het appartement zit kan je 1 abonnement bij KPN hebben .

Hoeveel routers in een netwerk?

Wil je je netwerk opdelen in geïsoleerde subnetten die elkaar niet kunnen bereiken, dan heb je eigenlijk drie routers nodig. Routers 2 en 3 geef je als wan-ip-adres telkens een adres mee dat binnen hetzelfde subnet als router 1 ligt.

Wat biedt Ziggo?

Bij een Alles-in-1 pakket van Ziggo, krijg je naast bellen en internet ook heel veel televisie. Je kan kiezen tussen Alles-in-1 Start, Complete en Max. Bij Start ontvang je 80+ zenders, bij Complete ook en Movies & Series, bij Max ontvang je 125+ zenders en Movies & Series XL. Wil je zien waar je wat kan kijken?

Wat kost thuis internet?

Tarieven Hussel Thuis

Internet 50 Mbit/s Internet 100 Mbit/s
Prijs € 42,50 /mnd* € 47,50 /mnd*
Aansluitkosten (eenmalig) € 25,00 € 25,00
Draadloos modem t.w.v. € 150,- in bruikleen Ja Ja
24/7 klantenservice Ja Ja

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven