Welke beste nummer 3 gaat door?

Welke beste nummer 3 gaat door?

Nederland

De vier beste nummers drie komen uit: Winnaar groep B Winnaar groep C
A C E F 3E 3F
A D E F 3E 3F
B C D E 3E 3D
B C D F 3F 3D

Hoe werkt beste nummer 3 EK?

In de bovenste regel zie je ‘WC’ staan. Dat staat voor de winnaar van groep C: Nederland dus. Een voorbeeld: Als de nummers 3 van de groepen A, B, C en D zich plaatsen voor de volgende ronde, speelt Nederland tegen de nummer 3 van groep D. Het schema van de UEFA.

Hoeveel beste nummers 3 EK 2021?

Tijdens de groepsfase van het EK 2021 (EURO 2020) speelt iedere deelnemer drie wedstrijden: er zijn zes groepen (Groep A tot en met Groep F) met daarin vier landen. Alle nummers 1 en 2 gaan door naar de achtste finales van het EK 2021, aangevuld met vier beste nummers 3.

Wie gaat er door EK 2021?

Poules EK 2021

  • Groep A: Turkije, Italië, Wales, Zwitserland.
  • Groep B: Denemarken, Finland, België, Rusland.
  • Groep C: Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Noord-Macedonië
  • Groep D: Engeland, Kroatië, Schotland, Tsjechië
  • Groep E: Spanje, Zweden, Polen, Slowakije.
  • Groep F: Hongarije, Portugal, Frankrijk, Duitsland.

Welke nummer 3 tegen Nederland?

Update 23 juni: Nederland speelt in de achtste finale tegen Tsjechië (#3 Poule D) of tegen de nummer 3 van Poule F (Frankrijk, Duitsland, Portugal of Hongarije).

Welke nummer 3 treft Nederland?

Nederland (winnaar groep C) speelt tegen de nummer drie uit D. De winnaar van groep E stuit op de nummer drie uit groep B en de winnaar van groep F neemt het op tegen de nummer drie uit groep C.

Hoe wordt nummer 3 bepaald EK 2021?

Hoe worden de beste nummers drie bepaald? -Fair play (3 punten voor een rode kaart, 1 punt voor een gele kaart, waarbij het land met de minste punten wint. Twee keer geel voor eenzelfde speler in een wedstrijd en dus rood betekent ook 3 punten.) -Positie in de ‘overall European Qualifiers rankings’.

Hoe wordt bepaald tegen welke nummer 3?

Om het te verduidelijken heeft de UEFA de wedstrijden in de achtste finales een nummer gegeven: Wedstrijd 1: Tweede van Groep A tegen Tweede van Groep C. Wedstrijd 2: Winnaar Groep D tegen Derde Groep B / E / F. Wedstrijd 3: Winnaar Groep B tegen Derde Groep A / C / D.

Hoeveel nummer 3 gaan door?

De vier beste nummers 3 uit de EK poules gaan door naar de knock-out fase. Er zijn 6 poules waaruit dus 4 beste nummers drie door gaan in het toernooi. Hoe worden deze 4 teams bepaald? Ook de nummers 1 en 2 plaatsen zich uiteraard rechtstreeks voor de volgende ronde, zodat in totaal 16 teams de achtste finale bereiken.

Hoeveel ploegen gaan door EK?

Het toernooi werd, net zoals in 2020 het plan was, in elf stadions en evenveel landen gespeeld. Nog nooit waren zoveel landen gastheer. De openingswedstrijd was in Rome, de finale in Londen….Europees kampioenschap voetbal 2020.

Europees kampioenschap mannenvoetbal 2020
UEFA Euro 2020
Editie 16e
Datum 11 juni – 11 juli 2021
Teams 24 (van 1 confederatie)

Wie gaat er door op het EK?

Deze landen zijn: Nederland, Italië, Engeland, Wales, Finland, Frankrijk, Zwitserland, Polen, Duitsland, Oekraïne, Spanje, Tsjechië, Zweden, Oostenrijk, Denemarken, Turkije, Rusland, Kroatië en Portugal. Het wedstrijdschema voor EURO 2020. EK 2020 in Amsterdam.

Waar speelt Nederland in de kwartfinale?

Op dinsdag 31 augustus, om 16.30 uur Nederlandse tijd, nemen de volleybaldames het in de kwartfinale van het EK op tegen Zweden. Deze kwartfinale wordt gespeeld in het Bulgaarse Plovdiv.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven