Wat is PVP prijs?

Wat is PVP prijs?

De toenmalige penningmeester van de KNRB, Jan Fortuin, stelde een wisselprijs ter beschikking voor een wedstrijd die roeien, wielrennen, schaatsen en hardlopen combineerde. Zo ontstond de Paul Veenemans Prijs, kortweg PVP.

Wat is een Patiëntenvertrouwenspersoon?

De patiëntenvertrouwenspersoon (PVP) kan je helpen met een klacht over je behandeling. Daarin neemt hij alleen de persoonsgegevens op die hij nodig heeft om je hulpvraag te behandelen. Niemand mag dit dossier inzien behalve de pvp en jijzelf.

Wat is de taak van een klachtenfunctionaris?

De klachtenfunctionaris is iemand bij wie u kunt binnenlopen, die u kunt bellen of e-mailen. U kunt hier terecht om advies te vragen als u ontevreden bent of een klacht hebt. De klachtenfunctionaris is goed op de hoogte van de klachtenregeling van de zorgaanbieder.

Wie mag klachtenfunctionaris zijn?

Met ingang van 1 januari 2017 moet iedereen die in de zorg in een eigen praktijk werkt, al dan niet met personeel (ook grote instellingen en samenwerkingsverbanden zoals gezondheidscentra), een klachtenfunctionaris hebben die een cliënt bijstaat als deze een klacht indient.

Wat is een klachtencommissie?

De klachtencommissie oordeelt of de klacht gegrond is, en zo ja adviseert zij uw organisatie over de te nemen maatregelen. De commissie bestaat bijvoorbeeld uit een bedrijfsmaatschappelijk werker, een jurist en iemand van uw eigen organisatie.

Wat is een onafhankelijke klachtencommissie?

Onafhankelijke Klachtencommissie voor maatschappelijke organisaties. De klachtenregeling is van toepassing op gedragingen of uitingen ten aanzien van alle medewerkers in loondienst, ZZP-ers, alsmede van vaste vrijwilligers en stagiaires, of over de dienstverlening van de betreffende organisatie.

Waarom een klachtencommissie?

Een klachtencommissie doet onderzoek naar ingekomen klachten en beoordeelt die. Meestal bestaat een klachtencommissie uit circa drie deskundigen. Zij hebben kennis op het gebied van zorg en recht en willen graag bijdragen aan het verbeteren van de zorg in Nederland.

Waarom een klachtenregeling?

Er zijn 2 redenen waarom je hier zo goed mogelijk mee om wil gaan: Het is een kans om de klant te helpen en zijn ervaring met jou (bedrijf) te verbeteren. Zo kun je dus de klacht omzetten naar iets positiefs. Je hebt de mogelijkheid om je dienst/product te verbeteren.

Is een klachtenregeling verplicht?

Een werkgever is niet verplicht om speciale klachtenregelingen voor medewerkers in het leven te roepen. Toch kunnen dergelijke regelingen raadzaam zijn om de positie van werknemers bij beoordelingen, opleidingen, loopbaanontwikkeling en dergelijke beter te waarborgen en om seksuele intimidatie (7.)

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven