Waarom kan ik niet online op Origin?

Waarom kan ik niet online op Origin?

Waaronder de Origin cliënt als administrator opstarten, ervoor zorgen dat alle andere (achtergrond)programma’s volledig zijn afgesloten, Gebruikersaccountbeheer tijdelijk uitschakelen, Windows Schoon Opstarten, je stuurprogramma’s van je PC bijwerken, als de de laatste updates van Windows 10 zijn geïnstalleerd.

Hoe ga je online op Origin?

Re: origin blijft offline hoe kom ik online Dat kan je op deze manieren doen: Met de Origin cliënt: Zorg dat je bent aangemeld. Ga naar “Winkel”, “Bladeren door games”, “De Sims”, “De Sims 4” en dan op “Gamepakketten en Accessoirespakketten” klikken.

Kan niet aanmelden Origin?

Reset je wachtwoord eens voor je EA-account. Dit zal in de meeste gevallen helpen. Als dat niet werkt, wacht dan 90 minuten en probeer het opnieuw. Het kan zijn dat je het wachtwoord te vaak en te snel gereset hebt.

Kan niet online met Sims 4?

Re: sims online Dat is eigenlijk vrij makkelijk, @SweetieYolo: Je dient een bekabelde internetverbinding te gebruiken en je platform direct aansluiten op de modem van de internetaanbieder. Nagaan of de software bijgewerkt dient te worden van de modem van de internetaanbieder.

Hoe maak je een Origin account aan?

Stel je nieuwe account hier in op EA Help. Klik bovenaan op een pagina op Inschrijven. Je kunt ook een account aanmaken zodra je de EA Desktop-app of de Origin-client gedownload hebt. De EA Desktop App is momenteel in bèta, dus alleen bepaalde spelers hebben toegang.

Hoe krijg je Origin?

Op welke platforms kan ik Origin gebruiken? Origin is beschikbaar voor PC en Mac. Dual-platform play (Mac/PC) is ook beschikbaar voor een select aantal EA-titels. Dit betekent dat als je een game voor het ene platform koopt, je automatisch ook de versie voor het andere platform krijgt.

Waarom kan ik de Sims 4 niet spelen?

Herstart je computer en de modem van je internetaanbieder bij verbindingsproblemen. Zorg dat alle andere (achtergrond)programma’s zijn afgesloten, mogelijk kunnen deze de goede werking van de Origin cliënt en De Sims 4 verhinderen. Sommige beveiligingssoftware kan dit onbedoeld doen.

Waarom kan ik geen EA-account aanmaken?

Als je er nog geen hebt, kun je een account aanmaken. Probeer je aan te melden bij ea.com om te zien of je al een account hebt. Als je niet zeker weet welke e-mail je moet gebruiken, probeer dan het e-mailadres dat je voor je Nintendo-, Google Stadia-, PlayStation™ Network- of Xbox Live-account gebruikt.

Waarom kan ik Origin niet downloaden?

Problemen bij het installeren? Controleer opnieuw of je computer aan de vereisten voldoet. Als je op een pc speelt, moet je controleren of je Origin als administrator uitvoert. Voeg Origin.exe en OriginClientService.exe vervolgens toe aan de vertrouwde lijst van je anti-virussoftware en firewall.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven