Welke kabel voor Proximus aansluiting?

Welke kabel voor Proximus aansluiting?

U kunt uiteraard ook bellen naar het gratis nummer 0800 22 800 of naar het dichtstbijzijnde Proximus-verkooppunt gaan. Plaats tussen het telecombord en elk ethernet-aansluitpunt een ethernetkabel van het type U/UTP (categorie 5e minimum) met een maximum lengte van 90 m per kabel.

Wat is een Proximus aansluitpunt?

op het Proximus-netwerk Sluit je nieuwbouw of verbouwde woning aan op onze infrastructuur tijdens de (ver)bouwfase, dan zijn later geen extra graafwerken nodig, in je voortuin of pas aangelegde oprit. Je kan later nog kiezen voor Proximus-producten en -diensten.

Wat is een RJ11 kabel?

Een RJ11 kabel wordt vooral als telefoonkabel gebruikt. Deze kabel heb je nodig om een huistelefoon aan te sluiten. De RJ-uiteindes kunnen voorgemonteerd zijn maar je kunt er ook voor kiezen om de kabel los te bestellen en zelf de uiteindes vast te zetten.

Welke kabel voor telefoonaansluiting?

Telefoonkabels. Een telefoonkabel heb je nodig wanneer je gebruik wil maken van een analoge telefoonlijn, oftewel vaste telefonie. Met de RJ11 (male) kabel verbind je je telefoontoestel met de telefoonaansluiting van de wandcontactdoos.

Hoe wordt Proximus aangesloten?

Hoe verloopt dit bezoek?

  1. Jouw afspraak. Maak een afspraak wanneer het je uitkomt.
  2. Verwittiging de dag zelf. De technicus belt je een half uurtje voor hij langskomt.
  3. De installatie. De technicus installeert het nodige materiaal, sluit je pc/smartphone aan en analyseert je wifinetwerk.
  4. Jij kan starten.

Wat heb je nodig voor Proximus installatie?

Hoe bereid je je installatie voor?

  • UTP-bekabeling van het type categorie 5e of beter (bv. cat6 of cat6a) tussen de ruimte waar de Proximus-kabels het gebouw binnenkomen en de ruimte waar je de toestellen wilt plaatsen.
  • Minstens 2 vaste stopcontacten (van 230V en geaard).
  • Voldoende ruimte om de toestellen te plaatsen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven