Hoe Nintendo Switch Lite opladen?

Hoe Nintendo Switch Lite opladen?

Sluit de Nintendo Switch-voeding aan Sluit de USB-aansluiting van de Nintendo Switch-voeding (HAC-002) aan op de USB-poort aan de onderkant van het systeem en steek de voeding vervolgens in het stopcontact.

Hoe lang moet een Nintendo Switch Lite opladen?

Het duurt ongeveer 3 uur om het Nintendo Switch-systeem volledig op te laden wanneer het systeem uit staat of in de slaapstand staat. Als het systeem wordt gebruikt, is de oplaadtijd langer.

Waarom laad mijn switch niet op?

Zorg dat de voeding goed is aangesloten. Als het dan nog steeds niet lukt om het systeem op te laden, haal de voeding dan uit het systeem en het stopcontact, wacht ten minste twintig seconden en probeer het dan opnieuw.

Hoe laad je de Nintendo Switch op?

Maak de Joy-Con-controllers vast aan de oplaadbare Joy-Con-houder. Sluit de oplaadbare Joy-Con-houder aan op de Nintendo Switch-houder met de USB-kabel die bij de oplaadbare houder is geleverd, of sluit hem direct aan op de voeding van de Nintendo Switch (HAC-002).

Welke oplader voor Nintendo Switch?

De Nintendo Switch laadt via USB-C, wat direct de poort opent naar compatibiliteit met alle powerbanks op de markt. Daarnaast heeft de adapter ook een ander voltage: 5V aan 1,5A. Dat betekent dat de Nintendo Switch compatibel is met elk type USB-lader van je smartphone, tablet of ander toestel.

Hoe reset je een Nintendo switch?

Volg deze stappen:

  1. Zet het systeem uit.
  2. Als het systeem is uitgeschakeld, houd dan de volumeknoppen (+) en (-) ingedrukt en druk vervolgens op de POWER-knop om het systeem aan te zetten.
  3. Zodra je in de herstelstand bent, kies je FABRIEKSINSTELLINGEN HERSTELLEN ZONDER OPGESLAGEN GEGEVENS TE WISSEN.

Hoe Nintendo switch aanzetten?

Het POWER-menu openen (sluiten, opnieuw opstarten, slaapstand activeren)

  1. Om het POWER-menu op de Nintendo Switch te openen, moet je de POWER-knop minstens drie seconden ingedrukt houden.
  2. Selecteer OPNIEUW OPSTARTEN / UITZETTEN om het systeem uit te schakelen, opnieuw op te starten of in de slaapstand te zetten.

Hoe reset je Nintendo Switch?

Welke lader voor Nintendo Switch?

De Nintendo Switch laadt via USB-C, wat direct de poort opent naar compatibiliteit met alle powerbanks op de markt. Het enige wat je extra moet kopen, is een USB-C-naar-USB-A-kabel.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven