Hoe snor bijhouden?

Hoe snor bijhouden?

Een snor scheren en onderhouden

  1. Was je snor met warm water en wat baardshampoo.
  2. Gebruik een kam met fijne tanden om je gezichtshaar te ontrafelen en egaal te houden.
  3. Gebruik een kleine snorschaar om te trimmen, met de lijn van je lip als richtlijn.

Hoe werk je een snor bij?

Je snor verzorgen Gebruik geen scheerapparaat, de kans dat je teveel haar afscheert is veel te groot. Voor langere haren kun je het beste een fijne (baard)kam en schaar gebruiken. Wat je verder nog kunt gebruiken: Speciale baard- en snorshampoo, voor een makkelijk doorkambare snor.

Hoe snor en baard trimmen?

Je baard trimmen – tips

  1. Begin met een grote beurt. Was en droog je baard.
  2. Definieer de halslijn. Voor de perfecte halslijn van je baard houd je een vinger horizontaal op je hals, net boven je adamsappel.
  3. Scheer de rest glad.
  4. Bepaal de baardlijn op je wangen.
  5. Geef je snor vorm.

Hoe maak je een snor?

· De Engelse snor: een snor in Engelse stijl maakt jou tot een man uit een Victoriaans verhaal. Om deze stijl voor elkaar te krijgen moet je je stoppen met trimmen tot net boven je mondhoek en dan een beetje door laten groeien. Vervolgens neem je wat snorrenvet en krul je de langere haren op de hoek naar boven toe.

Waarmee baard trimmen?

Als je je baard wilt goed wilt trimmen en verzorgen, heb je het volgende nodig: Baardtrimmer, baardkam, baardschaar, baardborstel, baardolie en baardbalsem. Gebruik de volgende vuistregel: 0,1-3 mm trimmen voor een stoppelbaard, 3-10 mm voor een korte baard en 10-40+ mm voor een lange baard.

Hoeveel cm goede baard?

Een lange baard is tussen de 1 centimeter en 3 centimeter, maar is aan de zijkanten meestal wat korter. Let op: voldoende baardgroei is een pre. De lange baard is ideaal voor mensen met een smal gezicht of een smalle kin. Heb je juist een ronder gezicht, zorg er dan voor dat de baard aan de zijkanten korter is.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven