Hoe groot zijn D batterijen?

Hoe groot zijn D batterijen?

AA-batterijen Meet uw oude batterij op en u weet direct om welk formaat het gaat. Naast de term penlite-batterij, worden AA-alkaline-batterijen ook aangeduid met de internationale code LR6. En de oplaadbare variant van de AA-batterij met HR6. De AA-batterijen zijn verkrijgbaar met alkaline- en lithium-techniek.

Welke batterij in zaklamp?

18650 lithium-ion accu’s zijn zeer geschikt voor mensen die hun zaklamp intensief gebruiken. Ze hebben een hoge capaciteit en kunnen zwaar belast worden, waardoor ze maximale prestaties bieden als het om brandduur en lichtsterkte gaat.

Wat is een 14500 batterij?

De oplaadbare UltraFire 14500 batterijen voorzien elektrische apparaten langdurig van stroom. Deze 1200 mAh Li-ion batterijen zijn oplaadbaar, zodat u op termijn veel geld uitspaart. De batterijen hebben een voltage van 3.7V en zijn met hun blauwe kleur zeer herkenbaar. Let op: deze batterijen zijn niet beveiligd.

Waar koop ik D batterijen?

GAMMA | Batterijen kopen? AAA batterijen tot D batterijen.

Welke capaciteit batterij?

De capaciteit is de hoeveelheid stroom die een batterij over een bepaalde tijd kan leveren. Dit wordt uitgedrukt in milliampère per uur. Neem bijvoorbeeld een batterij met een capaciteit van 100 mAh. Deze batterij kan over een periode van een uur dus 100 mA aan stroom leveren.

Welke Duracell batterij?

Welke AA-batterijen moet ik kopen?

Accu/batterij code
1 Varta AA Longlife Batterijen AA
2 Duracell Plus Alkaline AA batterijen AA
3 72 stuks (6 Blisters a 12 st) Philips Longlife AA batterijen AA
4 Duracell Rechargeable AA 2500mAh batterijen AA

Kunnen batterijen doorbranden?

Houd de batterijen op kamertemperatuur Lithium-ionbatterijen zijn zeer gevoelig voor extreem hoge of lage temperaturen. Vooral bij extreem hoge temperaturen is de kans op doorbranden of zelfs ontploffen aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan een mobiele telefoon of laptop in de zon.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven