Is Riverdale van Netflix af?

Is Riverdale van Netflix af?

WarnerMedia, eigenaar Riverdale Riverdale is sinds het allereerste seizoen te bekijken bij Netflix. De streamingdienst heeft een samenwerking met The CW waardoor alle afleveringen binnen één dag na de release in de Verenigde Staten ook worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Waar kan je Riverdale kijken?

Riverdale | Officiële Netflix-website.

Hoe oud zijn ze in Riverdale?

The “Riverdale” teens are gearing up for their senior year of high school, but the actors that play them are into their 20s. Lili Reinhart (who plays Betty Cooper) and KJ Apa (Archie Andrews), the youngest of the cast, are both now 22.

Hoe laat komt Riverdale op Netflix in Nederland?

Hoe laat komen wekelijkse afleveringen op Netflix? Series die wekelijks een nieuwe aflevering krijgen, worden tussen 9.00 uur en 12.00 uur verwacht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Riverdale en The 100. Incidenteel komt het voor dat titels later op de dag nog worden toegevoegd.

Hoeveel episodes heeft Riverdale seizoen 5?

De eerste tien afleveringen staan al op Netflix, terwijl afleveringen 11 tot en met 19 er nu nog aankomen. Het vijfde seizoen stopte halverwege met een redelijke cliffhanger eind maart, maar daarna werd niet direct bekendgemaakt wanneer het vijfde seizoen verder zou gaan.

Waarom staat Riverdale niet op Netflix?

Hoewel we normaal gesproken blij zijn met het feit dat Netflix gelijkloopt met The CW, waar Riverdale in Amerika te zien is, betekent dat ook dat de streamingdienst zich aan het uitzendschema moet houden. Het is in dit geval dus niet mogelijk om meer afleveringen online te zetten, want die zijn er gewoonweg nog niet.

Hoe oud is Betty in Riverdale?

Lili Pauline Reinhart is 21 jaar oud en geboren in Cleveland, Ohio in de Verenigde Staten. Ze werd op 13 september 1996 geboren. Sinds 2008 is Lili werkzaam als actrice.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven