Wat betekent ambient mode?

Wat betekent ambient mode?

Ambient Mode: In de Ambient mode kan je visuele gegevens en ontwerpen instellen en weergeven. In deze staat wordt minder stroom verbruikt en wordt de helderheid automatisch aangepast door de verlichtingssensor.

Welke modellen hebben ambient mode?

Je vindt de Ambient Mode terug op Samsung QLED televisies vanaf 2018. Hiermee toon je kleuren of afbeeldingen op het scherm, zodat er geen zwart vlak in de kamer staat. In dit artikel vertel ik welke mogelijkheden de Ambient Mode heeft en wat het verschil is met de Art Mode.

Wat is Art mode?

De Art Mode is een instelling op Samsung The Frame televisies waarmee je kunst en foto’s op het scherm toont wanneer je geen tv kijkt. Zo heb je geen leeg zwart vlak in de kamer en verandert je The Frame in een echt schilderij. In dit artikel vertellen wij je over de mogelijkheden van de Art Mode.

Wat is ambient display?

De Ambient Mode maakt je smartphone nuttiger als deze aan het opladen is. Tijdens het opladen zie je allerlei informatie op het scherm, zoals je agenda, het weerbericht en eventuele reminders.

Hoe werkt Art Store?

Meld je aan voor de Art Store Ga in het menu van je Frame tv naar ‘Apps’. Download en open de ‘Samsung Promotion’ app. Selecteer de Art Store promotie en klik op ‘Nu ophalen’. Log in met je Samsung account.

Hoe werkt tv schilderij?

Ten slotte bevatten sommige van dit soort televisies naast het uiterlijk een speciale app waardoor het functioneert als schilderij. Deze past de lichtintensiteit en kleuren zo aan dat het net een schilderij lijkt. Zo veranderd de tv in een schilderij als deze uit staat.

Hoe fotos op Samsung TV zetten?

Tik in de SmartThings app op het hoofdmenu en kies vervolgens ‘Apparaten’. Selecteer je aangesloten tv in de lijst met apparaten en tik vervolgens op ‘Ambient Mode’. Tik op ‘My Album’, vervolgens op ‘Foto’s selecteren’ en kies de foto’s die jij op je tv wilt zien.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven