Wat kun je met een smart card?

Wat kun je met een smart card?

Een smartcard is een kaart waarop staat welke zenders je precies mag bekijken, afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen. Deze kaart zit in de decoder, of als je via de digitale tuner televisie kijkt, in de CAM.

Waarom werkt mijn kaartlezer niet op Mac?

Werkt uw kaartlezer niet, installeer dan eerst de juiste software. U kunt de software gratis downloaden ((opent in nieuw venster)) op de website van de eID, zowel voor Windows, Mac als Linux. Herstart na afloop van de installatie uw computer. Daarna kunt u nogmaals testen of de kaartlezer correct werkt.

Hoe gebruik je een Card Reader?

Dit houdt in dat je de geheugenkaart uit de camera haalt en in de kaartlezer stopt, die dan weer door middel van USB verbonden is met de computer. Sommige computers en laptops hebben reeds een ingebouwde kaartlezer.

Waarom smartcard nodig?

CI+ module nodig Om deze zenders te ontsleutelen heb je een zogenaamde CI+ module met smartcard nodig. De smartcard bevat informatie over je abonnement. Hij ontsleutelt alleen de zenders die bij jouw (extra) pakketten horen. De smartcard steek je in de CI+ module.

Hoe installeer ik kaartlezer op Mac?

Op www.belgeid.be kan je de software voor de kaartlezer downloaden. Klik op de ACR38 kaartlezer. Onderaan de pagina kan je het Mac installatiebestand downloaden. Dubbelklik op het gedownloade bestand en dubbelklik opnieuw op acsccid_installer.

Hoe ID kaartlezer installeren op Mac?

Installatie van de EID Viewer voor MAC

  1. 1 – Verwijder de oude eID software. Open Finder. Open Programma’s.
  2. 2 – Installatie van de nieuwste versie van de eID software en vervolgens van de eID Viewer. Download de eID software en de viewer via: https://eid.belgium.be/nl. KIik op ‘Gratis download’ en accepteer de voorwaarden.

Wat is een Bankkaartlezer?

Een kaartlezer is een apparaat waarmee kaarten met machineleesbare informatie worden gelezen. Onderscheiden kunnen worden apparaten die inderdaad alleen lezen, en apparaten die, hoewel kaartlezer genoemd, ook data op de kaart aanbrengen of veranderen. Dit laatste is van toepassing op de OV-chipkaartlezer.

Waar gebruik je een cardreader voor?

Een geheugenkaartlezer zorgt voor een snelle en gemakkelijke uitwisseling van gegevens die op een geheugenkaart staan en naar een andere (vaste) opslag, zoals een computer, moeten. Het is van belang om bij de aanschaf van een kaartlezer te letten of de cardreader gebruik maakt van een USB 2.0 of 3.0 aansluiting.

Hoe Itsme installeren zonder kaartlezer?

Hoe activeer ik itsme?

  1. eerst de app itsme downloaden op uw smartphone in de App Store of Google Play.
  2. eenmalig uw identiteitsgegevens koppelen aan uw itsme®-account via uw bankkaart of uw eID. met bankkaart: Download de app op uw gsm. Geef uw gsm-nummer in.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven