Wat kost de kleinste Kia?

Wat kost de kleinste Kia?

Van de goedkoopste tot de duurste Kia Een Kia rijden in Nederland kan vanaf 14.215 euro. Voor dat geld rijd je in de Kia Picanto 1.0dpi comfortline 4-zits 49kW, de goedkoopste Kia van Nederland.

Waar komt de auto Kia vandaan?

Op dit moment maakt het merk deel uit van de Hyundai Motor Company. Toch houdt Kia zich bezig met de ontwikkeling en productie van eigen personenauto’s en bedrijfswagens. Hiervoor maken zij gebruik van vier fabrieken. Drie hiervan staan in Zuid-Korea en de vierde is gevestigd in Slowakije.

Waar staan de letters Kia voor?

De naam ‘Kia’ komt uit het Koreaans; het karakter ‘ki’ staat voor het opkomen van de nieuwe zon, of spirituele hergeboorte. De ‘a’ staat voor het continent waar Kia vandaan komt, Azië. Maakt men van deze twee tekens een vrije combinatie, dan krijgt men dus zoiets als ‘Opkomende zon uit Azië’.

Welke Kia heeft hoge instap?

Kia met hoge instap:

  • Kia Stonic.
  • Kia e-Soul.
  • Kia Xceed.
  • Kia Niro.
  • Kia Sportage.

Wat kost een nieuwe Picanto Kia?

De nieuwe Picanto kost 14.695 euro, maar je krijgt dan wel een nieuwe motor met evenveel vermogen, die zuiniger is. Standaard heeft de Kia Picanto airco, cruisecontrol, digitale DAB+-radio, Bluetooth en elektrische ramen vóór. Bij de Peugeot 108 moet je voor airco de Active-versie kopen, die 14.300 euro kost.

Wat kost een nieuwe Kia Picanto 2021?

De vanafprijs van de nieuwe Kia Picanto is vastgesteld op €14.695. Dat bedrag is voor de Picanto 1.0 DPi uitgevoerd als ComfortLine. Het gaat om de handgeschakelde versie met vier zitplekken.

Waar wordt de Kia Niro gebouwd?

Kia Niro
Bedrijf Hyundai Motor Company Zuid-Korea
Merk Kia Zuid-Korea
Type Niro
Productiejaren 2016-heden

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven