Hoe begint rekeningnummer?

Hoe begint rekeningnummer?

het protocolnummer of de bankcode: een eerste blok van drie cijfers, die informatie geven over de bank (zo geeft de Bank van de Post rekeningnummers uit die beginnen met 000). een blok van zeven cijfers, het eigenlijke rekeningnummer bij die bank.

Hoeveel kan ik betalen met bankkaart?

Standaardlimieten

Volwassenen Minderjarigen
Daglimiet geld afhalen* 650 euro 120 euro
Weeklimiet geld afhalen 2.500 euro 900 euro
Weeklimiet betalen 2.500 euro 900 euro

Wat is het kaartnummer van je debetkaart?

Het kaartnummer van je debetkaart begint met 6703 en bestaat in totaal uit 17 cijfers. Je hebt dit nummer nodig om online te betalen. IBAN (International Bank Account Number) Je IBAN-nummer identificeert je persoonlijke zichtrekening. Een Belgisch IBAN-nummer begint altijd met ‘BE’. Daarna volgen er 14 cijfers.

Waar kunt u uw debetkaart gebruiken?

U gebruikt uw ING-debetkaart om in België en online te betalen en geld op te nemen aan automaten met Maestro-logo. Ook in Europa en vele landen in Midden-Azië zoals Turkije, Israel enz kunt u met uw kaart betalen en geld opnemen. Bekijk de lijst met alle landen waar u uw debetkaart zo kunt gebruiken.

Waar kun je geld afhalen met je debetkaart?

In België verlopen betalingen met je debetkaart meestal via Bancontact, in het buitenland via Maestro. Ook geld afhalen kun je overal met jouw Argenta-debetkaart.

Wat is de BC-code van je debetkaart?

De BIC-code identificeert de bank waar je je rekening hebt geopend. De BIC-code van KBC is KREDBEBB. CVC-code. Belgische debetkaarten hebben geen CVC-code (Card Verification Code). Vraagt een website toch naar de CVC-code van je debetkaart, geef dan 000 of 999 in om je betaling te bevestigen.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven