Wat betekent slotje met cirkel?

Wat betekent slotje met cirkel?

De iPhone is vergrendeld met een toegangscode of Touch ID.

Wat is de E op mijn iPhone?

De E staat voor “EDGE”, de maximale communicatiesnelheid van 2G. Op de Wikipedia pagina over GSM zie je een overzicht van alle verschillende protocollen van NMT tot 4G.

Wat betekent een slotje op de iPad?

Als dat niet helpt, maar het geluid wordt daarmee aan of uit gezet, schuif dan vanuit het beginscherm omhoog vanaf de onderste rand. Dan staat daar ook een slotje in een kromme pijl. Klik daarop en de rotatie vergrendeling is uit. Dit is het geval als de schakelaar in de instellingen op geluid uit is ingesteld.

Wat betekent een slotje op de iPhone?

Een ronddraaiend pijltje met een hangslot geeft aan dat het scherm vergrendeld is. Je kunt nu met je iPhone in de hand een radslag doen of in een rollercoaster gaan zitten, zonder dat de scherm meedraait. Tik nogmaals op het icoontje om het slot weer uit te schakelen.

Wat betekent pijltje naast tijd?

Een pijltje in de statusbalk van de iPhone duidt op een app die gebruik maakt van je locatie. Controleer bij welke afgesloten apps er nog steeds een pijltje staat. Wil je daar vanaf, zet de schakelaar naast de toepassing dan in de nulstand en activeer de locatievoorziening pas weer wanneer je hem écht nodig hebt.

Wat betekent gele batterij iPhone?

Wanneer de energiebesparingsmodus is ingeschakeld, wordt de batterij in de statusbalk geel. U ziet en het batterijpercentage. Zodra de iPhone 80 procent of meer is opgeladen, wordt de energiebesparingsmodus automatisch uitgeschakeld. De energiebesparingsmodus is alleen op de iPhone beschikbaar.

Hoe krijg ik het slotje weg op de iPad?

Het activeringsslot verwijderen

  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op ‘Alle apparaten’.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op ‘Verwijder uit account’.

Wat betekent klokje bij app iPad?

Lees hier hoe u een wekker zet, wijzigt of verwijdert. Met de Klok-app kunt u uw iPhone als wekker laten fungeren. Open de Klok-app vanaf het beginscherm of vanuit het bedieningspaneel.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven