Hoe gebruik je Wasparels?

Hoe gebruik je Wasparels?

Doe de Lenor parels in de doseereenheid, giet ze in de trommel van je machine en geniet zo van de heerlijke frisheid en langdurig lekkere geur van je was. Pas de geurintensiteit aan door zelf te kiezen welke hoeveelheid Geurbooster je wilt gebruiken. Voeg de wasverzachter toe.

Hoe gebruik je Unstoppables?

Hoe gebruik je Lenor Unstoppables? Voeg een half tot 3 dopjes Lenor Unstoppables toe aan je lege wastrommel. Afhankelijk van hoe intens je de geur wilt. De Lenor Unstoppables geurboosters lossen op zodra de wasmachine start, ongeacht de temperatuur van het water.

Wat is Unstoppables?

Lenor Unstoppables is een geurbooster voor je was, geschikt voor alle kledingstukken, die geur blijft afgeven waar alle huidige geurverfrissers vervagen; voor de langstdurende frisheid die u ooit hebt ervaren. Meer geur wordt toegevoegd als de parels aan het begin van de wasbeurt beginnen te werken.

Wat zijn Wasparels?

Geur. Wat je nodig hebt om een lekker ruikend huis te creëren tijdens het stofzuigen zijn wasparels. Dit zijn kleine pareltjes die je in de wasmachine kunt doen als een soort wasparfum waardoor je schone was lekker gaat ruiken. Deze parels zijn ook heel handig in de stofzuiger!

Hoe gebruik je wasparfum?

Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe mimimaal 5 ml wasparfum per 5 kg wasgoed in het kleine spoelbakje ernaast waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (minimaal 5 ml per volle wastrommel).

Wat doe je met Geurparels?

Met parfumparels voeg je een vleugje luxe toe aan jouw dagelijkse omgeving door jouw kleren en textiel tijdens een wasbeurt te wassen met een verfrissend wasparfum. De parfumparels van Silan bevatten meerdere lagen – of toetsen – voor een verslavende, rijke geur die je zo doet denken aan je favoriete Franse parfums.

Hoe werken Geurparels?

Lenor Unstoppables zijn geurparels die je samen met het wasgoed toevoegt in de wasmachine. Ze zorgen ervoor dat je was een intense geurboost krijgen. En jawel, ook wasgoed voorzien van voldoende wasproduct en vlekverwijderaars, moet nu nog een extra geurboost krijgen.

Wat zijn Geurkorrels?

De geurkorrels zijn zeer geschikt voor oliebranders, parfum brieven, in kledingkast, slaapkamer, douche of toilet, als badzout, in stofzuigers en nuttig op asbakken ter bestrijding van tabaksgeur. De geurkorrels vlekken niet en hoeven ook niet verdund te worden met olie of water.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven