Kun je statische raamfolie hergebruiken?

Kun je statische raamfolie hergebruiken?

Statisch raamfolie kun je van het raam verwijderen en nogmaals opnieuw plakken. Het blijft altijd haar statische kleefkracht behouden. Kan ik raamfolie hergebruiken? Ja, statisch raamfolie behoudt haar statische kleefkracht.

Waarom laat raamfolie los?

Raam moet glad en vetvrij zijn Ontvet het raam daarom goed. Dit kun je doen met een middel dat geschikt is om te ontvetten en die op een raam te gebruiken is. Ook is het belangrijk dat het oppervlak glad is. Wanneer de ondergrond niet glad is, zal het folie ook loslaten.

Hoe breng je statische folie aan?

Statische raamfolie aanbrengen De statische raamfolie hecht het beste wanneer het op een vochtige ruit wordt geplakt. Spuit met een plantenspuit je raam goed vochtig. De folie hecht namelijk beter door statische elektriciteit in combinatie met water. Maak eerst het glas en de raamfolie nat met water.

Kan statische raamfolie buiten?

Gewone raamfolie is uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis. Bij buitengebruik kan door de weersinvloeden de kleurechtheid niet gegarandeerd worden. Is elke raamfolie toepasbaar op ieder soort glas? Nee, indien u HR++ glas heeft dan dient u rekening te houden met zijn beperkingen.

Hoe blijft raamfolie plakken?

Zorg ervoor dat het raam goed droog is.

  1. Teken de lijnen. Teken een bovenlijn en een onderlijn op de ruit met behulp van een niet-watervaste stift en een waterpas.
  2. Breng de raamfolie aan. Verwijder een deel van de beschermlaag op de folie en duw de raamfolie tegen de ruit.
  3. Verwijder luchtbellen.
  4. Snij eventueel figuren.

Wat is statische folie?

Wat is het verschil tussen statische folie en zelfklevende raamfolie? Zelfklevende folie is permanent en voorzien met een lijmlaag aan de achterkant van de folie. Statische raamfolie hecht zich, zonder dat je daar al te veel voor hoeft te doen, makkelijk aan het raam of elk ander glad oppervlak dat je wenst.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven