Hoe werkt een Samsung wasmachine?

Hoe werkt een Samsung wasmachine?

Een Samsung wasmachine met Autodose doseert zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel op basis van jouw vuile was. Het wasprogramma wordt door de wasmachine aangepast en erg vuile kleding krijgt een extra dosering of spoelbeurt. Hierdoor hoef je zelf niet meer elke wasbeurt te bepalen hoeveel wasmiddel je gebruikt.

Hoe werkt Eco Bubble?

De Eco Bubble-technologie slaat wasmiddel en water tot schuim, door er onder hoge druk zuurstof in te pompen. Voordat de cyclus van de wasmachine begint, komt het schuim al in de trommel met jouw was terecht. De reinigende bubbels dringen veel dieper door in het wasgoed dan geconcentreerd wasmiddel.

Hoe werkt Trommelreiniging Samsung?

Eco Trommelreiniging

  1. Houd je wasmachine goed schoon.
  2. Druk op de aan/uit-knop om de wasmachine in te schakelen.
  3. Draai de programmakeuzeknop naar ECO TROMMELREINIGING.
  4. Als je deze herinnering voor het eerst ziet, kun je hem 6 keer negeren.
  5. U hebt de stappen uitgevoerd.

Wat is super Eco was?

SUPER ECOWAS (SUPER ECO WASH) Dit programma wast de was op een lage temperatuur geeft de beste wasresulutaten met een laag energieverbruik.

Wat is Samsung bubble Soak?

De Bubble Soak-technologie helpt het wasmiddel goed in de vezels van het wasgoed door te laten dringen. Hierdoor worden zelfs hardnekkige vlekken verwijderd als chocolade, rode wijn of grasvlekken door het buitenspelen van de kinderen.

Wat is Eco Trommelreiniging?

Met het wasprogramma Eco trommelreiniging houdt u de wasmachine schoon, zelfs zonder chemische reinigings- of bleekmiddelen. U houdt de trommel schoon en reukloos met dit speciale reinigingsprogramma.

Hoe wasmachine reinigen Samsung?

Samsung voorlader-wasmachines hebben effectieve trommelreinigingsfuncties: ECO DRUM CLEAN en ECO DRUM CLEAN+ om stof en bacteriën op de binnenkant van de trommel te verwijderen. Na een bepaalde wasbeurt zal de wasmachine met een knipperend lampje aangeven dat de reiniging noodzakelijk is.

Wat doet een Trommelreiniging wasmachine?

Trommelreiniging: Dankzij de hoge temperatuur voorkomt trommelreiniging schimmel en muffe luchtjes. 4D wassen: Je was komt extra schoon uit de trommel dankzij een wasmiddelsproeier die het wasmiddel gelijkmatig verspreidt.

Wat doet bubble Soak?

Om hardnekkige vlekken los te weken, gebruik je Bubble Soak. Dit is een extra functie die je aan verschillende wasprogramma’s toevoegt. Bubble Soak weekt je kleding 30 minuten langer, zodat het vuil beter loslaat. Bij de nieuwe Samsung wasmachines vind je deze functie op het display via de wijsvinger met het plusje.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven