Is er een leeftijdsgrens voor het leasen van een auto?

Is er een leeftijdsgrens voor het leasen van een auto?

Iedereen met een geldig rijbewijs mag de auto gebruiken. Jij blijft uiteraard verantwoordelijk voor de auto, wie er ook in rijdt. Ook is er geen minimum- of maximum leeftijd als je een Private Leaseauto wilt rijden. Iedereen mag een auto privé leasen bij LeasePlan.

Waarom kiezen voor private lease?

Dan ben je niet altijd goedkoper uit. Let ook goed op de nadelen van een private-leaseauto, bijvoorbeeld de invloed op een hypotheek en schadevrije jaren.

Is private lease aan leeftijd gebonden?

Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs kan tot de maximale leeftijd van 78 jaar op verwachte einddatum van het contract een private-leasecontract aanvragen. XLEasy is er voor iedereen. Ook als je iets ouder bent maken we Private Lease voor jou graag zo laagdrempelig en aantrekkelijk mogelijk.

Welke gegevens mag een leasemaatschappij vragen?

In de regel vraagt de leasemaatschappij alleen om een kopie van je paspoort en je rijbewijs. Maar bij bepaalde aanbieders zijn er additionele documenten vereist. Denk hierbij aan: een loonstrook, een bankafschrift, een kopie van een arbeidscontract en in sommige gevallen zelfs een Verklaring Omtrent Gedrag.

Waarom zou je lease?

Wanneer jij ervoor kiest om je bedrijfsauto zakelijk te leasen, heb je recht op interessante fiscale voordelen. Met financial lease profiteer je van rente- en investeringsaftrek en haal je daarmee een percentage van de winst af. Zo houd je een lager bedrag over waar je belasting over betaalt.

Wat kun je beter doen auto kopen of leasen?

Als je geld moet lenen om een auto te kopen dan is private lease bijna altijd een betere deal. De rente die je betaalt over een lening maakt het goedkoper om te leasen. Maar als je het spaargeld hebt om de auto direct aan te kopen, dan ben je bij een nieuwe auto bijna altijd goedkoper uit als je hem zelf aanschaft.

Welke gegevens private lease?

Welke documenten voor private lease heb ik nodig?

  • Jouw meest recente loonstrook;
  • een bankafschrift met daarop de storting van het loon en de woonlasten, zoals recente hypotheek- of huurbetaling;
  • een kopie van een geldig paspoort;
  • een kopie van een geldig rijbewijs;

Welke gegevens nodig voor financial lease?

Een kopie van uw rijbewijs (voor- en achterzijde) Een kopie van 2 loonstroken én op naam gestelde bankafschriften van de laatste 2 maanden, waarop de inkomsten en woonlasten (huur/hypotheek), incl. huurtoeslag zijn vermeld, als u in loondienst werkzaam bent.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven